kısa film / drama
7 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

arka fonda (bkz: farid farjad)'nın bir eseri bulunan kısa filmdir.beni derinden etkilemiştir. fazla spoi vermemek adına buraya bırakıyorum izledikten sonra bakış açınızın değişeceğine eminim.buradan
devamını gör...
mükemmel bir kısa filmdir. arka fonda kemanı ağlatan adam namıyla bilinen farid farjad çalıyor. günümüzde kelebeğin ömründen daha kısa ömürler yaşayan çocukları düşünürsek o kısa filme kelebekler de ağlar ismini vermek tam yerinde olmuş.
devamını gör...
bazen 2 saatlik bir film izleriz ama filmi anlatmak için bir kaç cümle yeterli olur. bu 3 dk.lık kısa filmi ise anlatmak için sayfalar gerekir. daha önce de izleyip etkilendiğim bu kısa filmi ,tekrar izledim. ve tekrar tekrar izlesem de ,yine aynı şekilde etkilenirim sanıyorum.

bir savaş fotoğrafçısının bir kızı kurtarmakla,iyi bir fotoğraf çekmek arasındaki seçimden,hangisinde karar kıldığını sonunda öğreniyoruz. savaşın vahşetini herkesin gözlerine sermek ne kadar zor ve gerekli bir görev olsa da, yine de bir hayatı belki de kurtarabilecekken buna göz yummak doğru mudur?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kelebekler de ağlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim