ülkemiz insanının merak ettiği ulvî sorulardandır. amaç dalga geçilecek, dedikodu yapılacak malzeme arayışıdır. yoksa gerçekten çok komik bir sorudur.
devamını gör...
bilmiyorum ama her gittiğim yerde farklı farklı insanlar kaynanamın beni sevdiğini söylüyo ilginç insanlar bu türkler..
devamını gör...
genel olarak iyi olduğu görülmemiştir. arada nadir çıkar bir iki. anneme vurmuş çok şükür babaannem dünya tatlısı bir kadın, kendi evladında daha çok savunur gelinlerini, düşüncelidir tatlıdır. arkadaşlarımın babaannelerini görüyorum hepsi bir yığın şeytanlık peşinde. bir arkadaşımın babaannesi onlarla kalıyor bir gün annesi babası odalarının kapısını kitlemişler sonra babaannesi kapıyı açmaya zorlayıp bağırmış “neye kapiyi kitliysiz ne yapacahsız içerde açin kapiyi!” diye. bazıları zır deli allah saklasın yani bu nedir?
devamını gör...
gayet iyi, görüşmüyoruz.
devamını gör...
kaynanam iyi ulan şeklinde cevap verilecek soru.
devamını gör...
4 atanın hakkı birdir kızım. bize nasıl davranılsın istiyorsan öyle davran hatta çok daha iyi davran biz seni biliriz ama onlar bilmez. nasıl ki sen bize laf gelsin istemezsin eşin de istemez. hürmetinden eksik etme.
yıllarca bu sözleri dinledim.iyi ki dinledim.
devamını gör...
birincisi kaynana negatif algı yaratan bir söz, bu soruya iyi demekte zorlanırım.
ikincisi ben, kocam ve annesini ilgilendiren ilişkinin başkalarının merakına mazhar olması gereksiz, duymazdan gelirim.
üçüncüsü kime ne?
ille de merak ediliyorsa, resmi der geçerim. ben tüm ilişkilerimde mesafeli olmaktan yanayım.
devamını gör...
arada sırada densiz insanların sorduğu soru. neden sordun, diğer oğlunu kızına mı alacaksın? diyorum. bir daha sormuyorlar.
devamını gör...
boşanmaya karar verene kadar iyiydi.
devamını gör...
benim fransızcam iyi değil onun ingilizcesi kör topal anlaşıyoruz işte.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

lakin bir goygoycu, müstakbel durumlar üstüne her şekilde konuşabilir.

kaynanamla aramın iyi olması, evine gittiğimde bana kaynana sopası ikram edip etmemesine bağlı. ben çocukken kaynana sopası hep babaannemin evinde olurdu. babaannem de bir kaynana olduğundan, ben bu krakerlerin sadece kaynana olan teyzelerin evinde olan bir şey olduğunu düşünmüşüm. öyle de yer etti.

kaynanam bana bol susamlı kaynana sopası ikram edip, ye oğlum daha var bol bol ye derse, dünyanın en janti damadını karşısında görür lakin yok vay kalmamış, vay almayı unuttum derse, annemin yemekleri daha güzel der moralini bozarım.

kötüyüm, çirkefim.
devamını gör...
bir sual.

kendisini sevmezdim herhalde. herhalde diyorum çünkü daha henüz olmadı. fakat bir aday var, annesi cadalozun teki. kızla birebir konuşacağım diyeceğim ki annenden çok uzakta yaşamamıza onay veriyorsan ben bu ilişkide varım yoksa güle güle, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.
devamını gör...
bana sorarlarsa saatlerce anlatabilirim. iki kaynanam var (kayınbabam iki evli imiş). biri rahmetli oldu. ikisini de çok seviyorum.
devamını gör...
benimki ile aram iyi dünya iyisi bir kadın zaten.
devamını gör...
harika.tanrı nazardan saklasın, rahmetli ile aramdan su sızmaz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kaynananla aran nasıl sorusu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim