microsoft'un ölen kişilerin kişisel bilgilerini kullanarak sohbet robotu yapmaya olanak tanıyan projesi. patentini de almış.

kaynak: www.indyturk.com/node/30367...
devamını gör...
black mirror evreninin hiç de uzak bir distopya olmadığını bir kez daha kanıtlar nitelikte bir haber.
devamını gör...
bir ghost whisperer efsanesini perişan edecek gelişmedir.
şimdi ölülerle konuşmak herkese ait bir yetenek olacak desenize yakın zamanda cracklemek lazım.
devamını gör...
olmaması gereken şeydir. ölen birinin sevdiklerinde bıraktığı boşluğu kapatmak için çok uğraşıyor insanlar. bu sadece o boşluğu genişletmeye yarar bence. en azından benim için.
devamını gör...
ohoo benim babam p...n tekiydi. fırlamadır yani. onunla sohbet falan edilmez çıldırtır adamı. dedemle sohbet edilir de onu yazacak program da daha icat edilmedi. muhabbete bak ya.
devamını gör...
hazır fazla yaşlanmamışken ben kendimi dondurayım siz beni gelecekte çözün bence hacı,bu böyle olmayacak.
devamını gör...
kulağa güzel gibi gelen fakat hiç de güzel olmayacak gelişmedir.

insanları dünyadan soyutlayacak, kendi içlerine kapanmalarına sebep olacak, olmayan insanlar varmışçasına yaşanacak ve aslında bir program bağımlılığı ortaya çıkacaktır.
devamını gör...
birçok insanın psikolojisini bozabilir bence. çok büyük bir olaydır zaten insanın ölümü atlatma ve alışma evresi epey uzun sürer. tabi bazıları mutlu olabilir ama kimisi için de ızdırap olabilir
devamını gör...
bana sanal pet uygulamasını anımsatan başlık.
yakınlarınızla onlar hala sağken yakın olun, öldükten sonra maalesef hiç bir şans kalmıyor.
devamını gör...
birebir başlığın ifade ettiği şekilde olmasa da amazon prime platformunda upload isimli dizide de #377263 benzer bir konu işlenmiştir.

dizide, dünya'da maddi olarak bedelini ödeyebilenlerin, ölüm sonrasında yaşamlarını sürdürebileceği, yaşayan yakınları ile sanal olarak irtibatlarının devam ettiği, dijital bir hayat kurgulanmıştır.
devamını gör...
bilemiyorum sözlük. ölümlü olmanın en iyi yanı geride kalanların senin en iyi yanlarını hatırlamaları.
devamını gör...
işte bunlar hep black mirror’dan esinlenildi. sen hala izleme?
devamını gör...
transcendence filminde johnny depp'in üst sevide uyguladığı yöntemdir. kaybettiğiniz biriyle sohbet etmek başta çok güzel görünse de, bir süre sonra size büyük acı verir.
devamını gör...
dizi ve film senaryolarında sıklıkla işlendiği için, üstünde çalışıldığına dahası aşama da kaydedildiğine emin olduğum projedir.
devamını gör...
hiç gerek olmayan, tabiata aykırı faaliyet olarak gördüğüm arzuyu barındıran çaba, girişim.
devamını gör...
diriltmesini istediklerimin kişisel verileri sistemlerinde yok. olsa da black mirror'da demosunu gördüğümüz üzere acı verici olacağı yadsınmaz bir gerçek.
devamını gör...
yapay zekanın merhametine de muhtaç olduğumuzun resmidir.
devamını gör...
düşünsene vefat etmiş akraba'nın yapay zeka ile şunu söylediğini: okey, l will destroy humans.
devamını gör...
farketmez ki, kaybetmediklerimizle chat yapınca ne oluyor sanki? bana karşı karşıya sohbetten, gerçek muhabbetten haber verin. kaybetmediklerimizle yapamadığımız bir şey. saçma sapan bir dönemde yaşıyoruz artık her şeyin gerçeği olmadan oku çıkmış bir şekilde gereksiz uygulamalar, içi boş, bomboş çürümüş eylemler bunlar.
devamını gör...
insanın ruh sağlığını bozacak teknolojidir. evladını kaybetmiş bir anneye veya eşi ölmüş birisine bu teknolojiyi verdiğinizde olacakları düşünebiliyor musunuz? avunmaktan çok daha ilerisine gider.
(bkz: travma sonrası stres bozukluğu)
(bkz: her) *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kaybettiğimiz yakınlarımızı chat robotu olarak diriltme projesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim