sözlüklerindeki özgürlük ortamı, düşünce özgürlüğü ve sansüre bakılırsa biri güney koreyi diğeri kuzey koreyi temsil eder. hangisi güney hangisi kuzey kore söylemiyeyim çaylaklık soğuktur şimdi *
devamını gör...
(bkz: kalbimizdesin)
diye tahmin ediyorum, sataşma durumu yoldaşa kadar gittiyse elveda.
adamı rahat bırakın, zaten meşgul ve yorgun.
devamını gör...
"silinen başlık : türkçe kuran okuyup müslüman kalabilen kadın
silinen tanım : valla şimdi ayet ayet yazmaya üşeniyorum. google amca orda zaten isteyen kadınlarla ilgili ayetlere bakar. ama bir kadın baktıktan sonra hala müslüman kalabiliyorsa ve o kitabı tanrının gönderdiğine inanabiliyorsa benim gözümde kendisine zerre saygısı yoktur. hele "dilediğiniz kadınlardan ikişer üçer dörder tane alın" ayetini okuyup bu sözü çöldeki bedevilerin değil tanrının yazdığına inanıyorsa vah ki ne vah.
edit : bu işler kafede iftar yapıp instagramda paylaşım yapmaya benzemez. aldığım mesajlara bakarsak zaten bu ülkede kim neye inanıyor bilmiyor. kıza ayet gösteriyorum omo tofsor gorok diyor. he tefsir gerek tatlı su instagram müminesi seni."

bu tarz özgür düşüncelerinizi mümkünse kanzuk’un platformunda belirtmenizi rica ediyorum.
devamını gör...
alın bu arkadaşı yaw! günde iki saat sözlüğe girip stres atıyoz işten güçten yılmış, adam yara gocunuyor seri şekilde. ha ben engellicem sıkıntı değil ama herkes bununla mı uğraşacak bir de! bura kuzey kore olsa kahkahalarla uçurulmuştun yazarımsı! hala tırı vırı yapabiliyorsun bak.
devamını gör...
kanzuk un havada karada sille tokat alacağı versustur. mukayese edilmesi bile yanlıştır.
devamını gör...
kandık dürüm yer, üstüne o dürümün kağıdını yere atar.

yoldaş dürümü yer; ama kağıdını, emekçi çöpçüler daha az yorulsun diye çöpe atar.
devamını gör...
bu gecenin yaramaz çocuğu belli.
devamını gör...
reklamlardan kazancım aman eksilmesin diye, özgürlük adı altında hiçbir şeye müdahale edemeyen birisinin versusun bir tarafı olduğu versus. ben de özgürlüğe destek veren birisiyim ama üslup denen bir şeyin varlığına daha cok inanıyorum. asla desteklemediğim bir şeye bile, aşağılayıcı, hakaretvari şeyler yazmam. yazılmasını da istemem. fikirlerimizi elbette yazalım ama fikirlerimizi kusmayalım. o yüzden kanzuk benim için özgürlük değil. konu yoldaş konusu da değil benim için ama kanzuk bu versusta benim için kazanan değil.
devamını gör...
ikisini de boş verin. durumumuz yoktu sevisemedik var, hepinize yeter.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kanzuk vs yoldaş benjamin" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim