bazılarınca 20. yüzyılın dünyadaki en büyük sesi, bazılarınca klasik türk musikisinin icra hususunda dede efendi'den dahi daha usta olduğu düşünülen, musiki cahillerini bile sesiyle zaman-mekandan koparıp bambaşka diyarlara götüren, kuranı kerim ve dini musiki icralarında istanbul tavrını mükemmelen gösteren ender-i nadirattan bir zat-ı şeriftir.
devamını gör...
okumak için çalıştığım klasik eserleri seslendirmişse, ilk olarak ondan dinlemeyi tercih ederim. klasik yoruma en hakim icracılardan biridir. bu konuda yorum yapmam hadsizlik olabilir ama benim için en iyisidir.
devamını gör...
dinlediğim en iyi ses. insana hatta kedilere bile huzur verir.
devamını gör...
world music institute tarafından efsanevi vokalist ve bu asrın en büyük sesi olarak kabul edilen; hânende, son mevlithan, hafız.
gözleri dünyaya kapalı; ve fakat allah'a, mana alemine açık, yüce şahsiyet.

kâni karaca - hicâz durak
devamını gör...
sabah ezanı






devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kani karaca" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim