içişleri bakanlığı, valiliklere covid-19 tedbirlerine yönelik "dinamik denetim süreci" konulu bir genelge gönderdi. genelgeye göre, covid-19 denetiminde kamera kayıtlarından da ceza verilebilecek.

meslek odaları veya bunlara bağlı alt odaların üyelerinden oluşturulacak ekip, haftada en az bir kez üyelerinin iş yerlerini denetleyecek.

genelgeye göre, kolluk kuvvetlerince yürütülen faaliyetlere kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve meslek odalarının desteği sağlanacak. denetimlerde, kent güvenlik yönetim sistemleri ve kameralardan elde edilen görüntü kayıtlarından yararlanılacak, tedbirlere aykırılık tespit edilirse yaptırım uygulanabilecek.

t24.com.tr/haber/icisleri-b...
devamını gör...
gelsin cezalar gelsin paralardir.
devamını gör...
korona bahane faşizm şahane, birileri sürekli izliyor. ama tabi bizim iyiliğimiz için bunlar hep...
devamını gör...
benim şüphem herkes maske takmasına rağmen bulaşmaya devam etmesinden sonra çıkmıştı. söz vermiştiniz, maske takınca hafifleyecekti, sokağa çıkma yasaklarıyla durduracaktınız, hiçbiri olmadı. sadece uyguladığınızla kaldınız ve uygulamaya devam ediyorsunuz.
devamını gör...
büyük birader seni gözetliyor hissi.
(bkz: george orwel)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kamera görüntülerinden covid 19 yaptırımı uygulaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim