kendi kararıdır dediğim insandır. herkes çay içecek diye bir durum yok. ama arkadaşlar öyle düşünmüyor. bune hammına gahve ne lan, los angles mi bura diyen çok kişi gördüm. hele kahve içen arkadaş küpe takıyor, bonus veya rastalı saçı varsa problem kanki. he ama çay içip küpe taksa veya rasta işine girse o zaman fifti fifti çok sorun etmeyebilir çomarlandlar.
devamını gör...
benimdir. şahsiyet kelimesine birazcık alındım ama açıkçası.
devamını gör...
kahve gibi muazzam bir şeyin günün her saatinde içilebileceği düşüncesindeyim (ve evet bağımlıyım).
devamını gör...
muhtemelen tüm gün mide yanmasından şikayet edecek olan şahsiyettir.
devamını gör...
starbucks olmazsa olmaz derler genel olarak.*
devamını gör...
sıradan şahsiyettir. kahvesini alır, sigarasını yakar ve güne hazırlanır.
devamını gör...
yani sadece kahve mi kahvaltı ederken yanına kahve mi? anlayamadığım başlık. valla sade bir omlet yanına kahve içebiliyorum ve beni mutlu ediyor. herkesin ağzı öznel şahsı gibi. haa aşçılarım sabah taze kruvasan atıyor fırına ama her zaman tercih etmiyorum.
devamını gör...
ben uyanır uyanmaz kahve içiyorum, aslında kahvaltı ismi verilen öğün benim için kahveüstü oluyor.
devamını gör...
o benim. kahve içmeden kendime gelemiyorumdur
devamını gör...
samimiyetsizlik belirtisidir, kahvaltıda çay içilir çay.
devamını gör...
ismi bile kahve altı yani aç karnına kahve içmemek için yenilen öğünde kahve içmek...
devamını gör...
benim tüm kahvaltim kahve olduğu için benim. mutluyum, günüm ayıyor.
devamını gör...
mary'nin donutları değil bu eyalet tüm amerika'nın en iyisi dostum. hey, sence de öyle değil mi itiraf et adamım." diyerek kahvesini yudumlar.

afiyet olsun. herkesin zevki başka. ben de birayla yapıyorum mesela. yanına pattiz filan. mis.
devamını gör...
şahsımdır. çayı da çok sevmekle beraber kahveden aldığım zevki hiçbir içecekten alamıyorum. omletin yanına bile kahve içerim, kruvasana falan gerek yok.
not; çay türkiye'ye kahveden çok daha sonra gelmiştir. kahve bu topraklarda yaklaşık 600 yıldır içilmektedir. kahve içmek batı özentiliği değildir.
devamını gör...
kahvaltı yapmadan evvel kahve içmeden de yapamıyorum ben. bazen fincanda kalıyor soğuyor yarısını da kahvaltıda içiyorum. kahvaltı yapmayı çok seven biri değilim. dışarı da bile keyfim yoksa birkaç dilim zor yiyorum. kahvaltıyı seven insan farklıdır benim için.
devamını gör...
kimdir bilmem ama ben değilim benim oyum her koşulda çaydan yana...
devamını gör...
tercihini kahveden yana kullanmış ya da alışkanlık etmiş insandır. her ne kadar tiryakisi de olsam kahvenin aşkla içsem de kahvaltıda ille bi kupa çay olacak sonra olmasa da olur. çay zaten kahvaltılık gibi bir şey .
devamını gör...
her insanın geçmiş yaşantıları ile kurguladığı anlamlar var. ben kendimi bildim bileli çay içmek birlik beraberlik kalabalık ile kodlanmış bir şey olduğu için yalnız yaşayan biri olarak çay içmeyi sevmiyorum.

kahve türk toplumunda türk kahvesi versiyonunu saymazsak öyle topu ikram edilen bir şey değil.

ben içinde çaya göre daha fazla kafein olduğu için kahve tercih ediyorum.

granül kahve yerine makinede kahve yapıyorum. bir fincan içip kalanını da okulda içmek için termosa koyup yanıma alıyorum.

kahvaltı yapan bir insan değilim. geleneksel kahvaltıda ekmek kızartılması, ekmeğe reçel peynir tereyağı bal vs sürülmesi, domates salatalık vs söğüş hazırlanması falan söz konusu. ben bunları zaten yemem.

kahvaltı anlayışım simit poğaça su böreği hatta kruvasan falan. onlar da her zaman olmadığı için kahvaltıda ton balığı yediğim olmuştur.

osmanlı saray mutfağı menüsünde sirkeli limonlu balık yediklerini okumuştum. biraz da o ilham kaynağı oldu. yani kahvaltıda şu yenir bu yenmez diye bir durum yok sadece alışkanlıklar var.
devamını gör...
kahvaltı yapmayı sevmeyenlerin genelde tercih ettiğidir kahve içmek. ben de bunu yıllardır sabah rutinim haline getirdim. sebebim ise önce uyanabilmek sonra da sindirim sistemini daha çabuk çalıştırmaktır.
devamını gör...
güler yüzlü ve alçakgönüllü müşteriler yüzünden 3 yıl kadar alışkanlık haline getirdiğim durum. her girdiğim evde kahve içe içe artık kahvaltı masasına oturup yalnızca kahve içip kalktığım yıllar var benim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kahvaltıda kahve içen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim