zirvenin deklanşör kılıklı tipi hemen gecesinden yükler. misyonu bu adamın, sen de merakla açar bakarsın..

120 kilo, düzgün kesilmemiş seyrek kirli sakallı mühendis kılıklı tipler var lan hep. abi kusura bakmayın da hiç mi kendine bakmaz bi adam. o şekille hala top sakal bırakmış sırıtıyor. gözleme var önünde 3 tane.

bunları görünce entellere daha az kızmaya başladım. elbette bu adam solcu olacak. elbette entel olacak. burger'a gittim ama sos parası istediler böhühüh diyecek. turkcell reklamları halkı uyuşturuyor diyecek gecenin köründe. grup yorum konserinde el çırptık yoldaşlarla yazacak.

başka çaresi yok. tipi içe kaçmış artık topalak göbeğinin ardından. erkeksellik yok. solculuğa vuruyor çene. "sanal ilişkiler çok yoz" diyor.
zirvedeki kızın parfümünün sindiği baklava desenli kazağını koklayarak odasında iğrenç şeyler yapıyor. sonra da makine elemanları çalışıyor. konsept bu.

kızlar bu adamlarla mecburiyetten buluşuyor. ya da maksat sosyal aktivite olsun. sonuçta yıllardır sohbet edilen, tanıdık simalar. tepkileri, tarzları belli. tehlike sezmedikleri için sarılıyorlar bu adamların kıvırcık tosun suratlarına. bu adamın önünde soyunsam ne çıkar diye düşünüyor mis sözlük kızı.

üzülmeyin. entelliği bitirmek için çıktık bu yola. kefenimizi giyik de çıktık. artık giyinip süslenip siyah ince çorapları çektiğiniz özel ev partileri olacak. tipi kayık entel adamlarla çay içip ilhan irem dinlemeyeceksiniz sözlüğümüzün çiçekleri. tomurcu dudak ucunuzu yerim lan.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
çay içip tavla oynadılar ya. o fotoğraflar tabi yok artık. sessizce gündemden düştü.

lafa söze gelince marjinalliğin ve entelliğin kitabını yazan tipler, bir araya gelip çay eşliğinde tavla attılar lan. sısısıs

bir başka zirvede, sitede viskiyi şöyle içmeli, şu marka içmeyen alkol aldım demesin diye coşan enteller, anaa bi bakmışsın fıçı efes içerek gülümsüyor kadraja..

skandal.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
şıpır sıpır ter akıtılarak yapılan çiğ köftenin tadı da çok güzel oluyor. ilk sıkımı arkadaşlar bana ikram etti sağolsunlar. karşılığında kamerawomanları oldum.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
mükemmel bir geceydi. ben çok eğlendim. arada yapalım bunu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük zirvesi fotoğrafları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim