içinde bulunduğum grup.
devamını gör...
kolay gelsin dediğim başlıktır. (bkz: şöyle koyayım böyle koyayım)
devamını gör...
cidden inanılmaz gerekli bir sosyal oluşumdu helal olsun diyorum dediğim oluşum! troller are waiting....
devamını gör...
''heyt be'' dediğim yazarlardır.


+21 +21 +21 +21 +21 +21 +21 +21


devamını gör...
bu başlık tehlikeli olmaya başlıyor ben arkadan cız.
devamını gör...
arabada 5 evde 15
devamını gör...
yine seks hikayesi mi yazıyorsun feridun abi.
devamını gör...
(bkz: aptal ötesi başlıklar)
devamını gör...
sert bir ağırlık antrenmanından tahmini 30 dk önce çıkmış yazardır.
hele bacak yaptıysa “az önce kan ter içinde, yorgunluktan ölen ben değil miydim şimdi dağı taşı dikesim var” diyen yazardır.
devamını gör...
libidosu yüksek gözükmeyi amaçlamış kişilerin içine doluşup yorumladığı başlık.
devamını gör...
dişi iseler pm meee gelebilirler.
yani ben aka. libido killer sizlerin libidosunu öldürmeye geldim.
sadece kadınlar.
devamını gör...
libidomun yüksekliğinden ziyade bu bir yaklaşım meselesi.

varoluşçuluk kulvarında değerlendirebilirsiniz. bu tutum hayatımın her dönemine sirayet etmiş vaziyette, doyumsuzluk tanrıdan gelen bir miras bana. olaya öyle bakıyorum. iş yaşamına da, arkadaşlık ilişkilerime de, yatak hikayelerime de. dönüp baktığım yaşam dilimimin her bir parçacığı 'yetinmeme' zeminine inşa edilmiş halde.

şehvet kelimesinin karşılığı sadece yatak odası olamaz. şehvet, libido gibi kelimeler kullanan insanların işaret ettiği tek şeyin seks olması bile garip geliyor bana.

yaptığım her eyleme iştahlıyım. bütüne giden yol, her şeyi uç uca ekleyerek döşenebilir. her şey aynı iştah seviyesinde olmalı. hepsi sadece bu denklemde, bir arada uyum içinde ayakta durabilir. bir konuya iştah duymazsam bu diğer bütün parçaları etkiler ve yıkıma uğrar. ahenk bozulur.

asla alelade bir hayatı tercih etmeyen, etmeyecek bir insan olmamın nedenlerinden de biri. üstelik tüm bunları korkusuzca, göstere göstere yapmaktan da geri adım atmıyorum.

bana göre kurgunun en önemli dişlilerinden de birisi bu, cesaret ve açıklık.

tarz meselesi her şeyden ziyade.
devamını gör...
günün ilk saatlerinde başıma gelmiş enteresan olay.

bu nedir yahu?
devamını gör...
#2262911
şu saatten sonra sözlükte kimsenin ırız ve namus güvenliği kalmamıştır. herke$ kendine mukayyet olsun.
(bkz: gotu kolla)
devamını gör...
(bkz: biri şunu silksin)
devamını gör...
cinsi sapık olmak, sözlük gibi mecralarda insanlara salça olmak, insanları inceden taciz etmeyi libidosu yüksek olmak olarak yorumlayan kişileri birçok başlıkta görüyorum. tabii ki de siz cahil, geri kafalı, akılsız olabilirsiniz fakat yüksek libido ile taciz tecavüz arasında bir bağlantı yok. tabii ki de aptal olabilirsiniz ki bu sizin kendi hayat probleminizdir bizi ilgilendirmez fakat tanım yaparken biraz daha dikkatli olmak lazım. seks eksikliği kaynaklı kadınları ya da erkekleri sosyal mecralarda taciz eden, kadınlara tecavüz eden kişi libidosu yüksek olmaz; libidonun yüksek olması seks partneri çok olan ya da seks hayatı düzenli olan ve buna rağmen sürekli yüksek libidoya sahip olduğu kanıtlanabilecek şekilde hala seks isteğine sahip olan insanlardan anlaşılır. henüz geç değil, eğitim alabilir, kendinizi geliştirebilir, yetiştirebilir ve ifade edebilirsiniz. sözlükte kadınları taciz etmiyorum diye, kimseye sataşmadan özel hayatımda seks hayatını yaşıyorum diye sözlükte düşük libidolu oldum. tekrar söylüyorum aptallık sizin sorununuzdur, ta ki bu aptallığı insanlara yayana kadar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'ün libidosu yüksek yazarları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim