bütün gün evde canı sıkılan bir yıkık hareketidir. sıkıntıdan kafayı yiyen yazarlar sık sık yapmaktadır bu hareketi.
devamını gör...
dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönme hareketi. covidde ev hapsinde yapacak aktivite bulmakta zorlanan yazarların durumu.
devamını gör...
twitter, instagram vb. kullanmadığımdan, telefonu ele alınca kafa sözlük ve müzik kombiniyle takılıyorum. çok canım sıkılırsa dizi izlerim swh.
devamını gör...
bu kadar yıkıklık olmaz ki canım diye beni derin düşüncelere gark eden başlık, aklıma tam olarak şu görseli getirdi.*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bazen mutfağa su içmeye gidip de su içmeyi unutup döndükten sonra tekrar mutfağa uğramak gibi, sozlukten çıkıp aklımdaki şeye girmek için arama motoruna girdikten sonra dalıp da tekrar kafa sözlüğe girmisligim var kaç kez.
t:başa gelen bir saçma durum.
devamını gör...
dalga geçmeyin yahu, aramızda bunu yapmış kişiler olabilir.*
ta ma men el alışkanlığından.
çıkıyorum, tarayıcıdan başka sayfa açıcam, pıt diye hızlı erişimden kafa sözlüğü parmaklamışım yine. ekrana birkaç saniye boş bakış eşliğinde, ben kimim? benim ne işim var burada? deyip, geri çıkıp, yoluma gidiyorum. sıkça...
devamını gör...
elbette bunun mantıklı bir açıklaması var: instagram tik tok videoları kaynıyor, tik tok zaten ayrı bir kurumsal hata, facebook yaşlıların bölgesi (gerçekten sadece yol yayını ve arkada çalan türküler var oradan düşünün) başka düzgün yer yok yani.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'ten çıkıp normal sözlük'e girmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim