bunlardan birisi benimdir. yok mu tanımımı beğenmeyip mesaj kutumu hakaretlerle dolduracak karşıt görüşlü bir yazar? yok mu birbirimizin nickaltına tanım girmemiz? hiç kaos yok bu sözlükte.
devamını gör...
buyrun benim
devamını gör...
sabrımı taşıran tanımlara bakıp susarak hala içinde olduğum kategoridir. sinir stresten uzak durayım diyorum ama dayanamayabilirim.
devamını gör...
tartışmaya gelene kadar, kimseyle iletişime dahi geçmemiş olan bir yazar olarak buradayım.
devamını gör...
ben.
devamını gör...
ben genelde kendi köşemde asosyal asosyal takılıyorum. ama yine de hep tartışacak biri çıkıyor.
devamını gör...
tartışmadım ama tartışan var mı bakmaya geldim.*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kendimi yazar olarak görmüyorum ama ben.
devamını gör...
(bkz: kaostan beslenen sözlük yazarları)
devamını gör...
biriyle tanıştım. kendisine birkaç saat çekici gelmiş olacağım ki maç izliyim yazarım dedi ve daha yazmadı.
bir nebze kalbim büzülmedi değil yani sjsjsjsjs
devamını gör...
hayatın bir dünya sıkıntısı varken bir de şurada iki satır iç döküp rahatlamayacaksak, tartışıp gerileceksek çok da manası olmaz buranın.
devamını gör...
sözlüğün büyük çoğunluğunu oluşturan yazarlardır. asıl marifet tartışabilmekte. evet ben değilim ve bunu gururla söylüyorum.
devamını gör...
ben de kimseyle tartışmayanlardanım. maşallah diyeyim de ağzımızın tadı bozulmasın.
devamını gör...
tartışmam, tartışamam lügatim da yok.

en son biri " ne uzun uzun tanım giriyorsun sanki okuyan var kafasiz" dedi. "sen de haklisin" dedim. şaşırdı. sözlüğü ayağa kaldırmami bekledi herhalde. aksam geç saatlerde karanlık bir depoda sevdigim 2 mod ile beraber ağzını yüzünü dagitmami bekledi. çıkışa gel hesabı. sonra kafa kafaya tokuştuk, olaysız dağıldık. şimdi can ciğer kuzu sarmasıyız. uzun tanımlarımın baş okuyucusu. her akşam girdiğim tanimlardan sözlü yapıyorum porsuk bacaklıyı.


o gün bir başka yazar da yazdığım tanımın no'sunu atmis. illa diretiyor sen yanlış düşünüyorsun, bu böyle degil vs. diye. "sen de haklisin" dedim. el ele çıktık o gün sözlükten. onunla kanka olmadım. ırrite etti beni. oh olsun süresiz uzaklaştırılmış *
devamını gör...
keşke onlardan birisi de ben olsaydım dediğim yazarlardır.
devamını gör...
mesajlar kapalı olunca.
devamını gör...
ben özellikle keskin şeyler yazmıyorum. bir defa sırf merak ettim diye troll taklidi yapmayı denedim, artık nasıl başarılı olduysam bana do not feed the troll yazmak yerine satır satır reddiye döşendiler.

ben sadece şeytanın avukatı olup 1 - 2 tanımda akp'li taklidi yapmıştım ama o deneme bana ders oldu artık şakasına bile akp güzellemesi yazmıyorum.
devamını gör...
etliye sütlüye karışmayan yazardır. kendi halindedir. yazıp çıkıyordur ya da acugucı vokke.
devamını gör...
tartıştığım oldu, ben bile sakin kalamadıktan sonra buradaki hemen herkes tartışmanın parçası olmuştur. bir kere samimi olmadığım bir yazarın ileti yazarken, gayrıciddi biçimde maç jargonu ile konuşursam dakika bir gol bir misali giriş şekli ofsayt ise ve üstelik senli benli konuşuyorsa tepki veriyorum.
devamını gör...
ben bunlardan biri olabilirim.
tavşan b*ku gibiyim kimseye ne bulaşıyorum, ne kokuyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'te kimseyle tartışmamış olan yazarlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim