merhaba sevgili yazarlar! bu başlığın altına, minik bir dost sahiplenmek veya sahiplendirmek isteyen yazarlarımızı buluşturuyoruuz.

bizzat ben de bir yavru kedi sahiplenmek ve onu sevgiyle kucaklamak istiyoruum. bu konuda yardımcı olabilecek yazar arkadaşlar geri dönüş yapabilir.
devamını gör...
efso düşünülmüş veri tabanı, yazarın ellerine sağlık.
ben de kedi sahiplenmek istiyorum; ama kedi alerjimden ötürü sadece hipoalerjen kedi sahiplenebiliyorum. yani ya mavi rus ya norveç orman ya da siyam türleri olabiliyor.
varsa öyle koca yürekli bir yazar lüüüfen ama lüüüüfen benimle iletişime geçsin.
devamını gör...
beni sahiplenmek isteyen varsa buyursun gelsin. yemek seçmem, tuvalet eğitimim var, isterseniz başımı bacağınıza sürtüp sevgi gösterisi bile yapabilirim.
devamını gör...
sahiplendirildi.
n'olur şu çocuğa yuva bulalım artık. hiç kimse yok mu kayseri'de?

sağdaki tüy yumağını sahiplendiriyorum.
#233119 buradaki tanımda bahsettiğim sokağa atılan yavrucak bu. pazartesi gidip ellerinden iki kediyi de alacağım. soldakine yuva buldum sıra bu güzel kızda.

yaklaşık 1 yaşında, aşıları yok. kuru mama ve kum alışkanlığı var. sanırım profesyonel tıraş edilmemiş vücudunda ufak yaralar var.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sadece aslanlar için yerim mevcuttur.

aslan sahiplendirmek isteyenleri beklerim.

diditü:

arkadaşlar yeni mağara aldım. dinazoru olan varsa artık küçük bir dinazorda sahiplenebilirim.

düdüt2:

arkadaşlar yeni balık kafesi aldım, yunusu, balinası olan varsa da yardımcı olabilirim.
devamını gör...
kuş sahiplenmek istiyorum, marka model fark eder,
neyse detayları konuşuruz.
devamını gör...
minik bir köpek sahiplenmeyi çok isterim bana ulaşabilirsiniz
devamını gör...
british varsa ulaşabiir canım gibi bakarım ona
devamını gör...
yavru bir golden sahiplenmek istiyorum tanıdığınız bildiğiniz var ise lütfen bana ulaşın.
devamını gör...
sahiplendirme başlığı altında britishler goldenlar havada uçuyo maşallah.. hani cins ayırt etmiyorduk sahipleniyorduk? kim kime british sahiplendirir bu zamanda ? delirdiniz herhalde
devamını gör...
hala kuş beklemekteyim.
devamını gör...
cins takıntısı olmayıp sokaktan bir can sahiplenmek isteyen varsa bana ulaşabilir. önüme çokça ilan düşüyor özellikle istanbul civarında.
devamını gör...
arkadaşlar, bir kedim var ve başka bir kediyi sokakta gerçekten yalnız buldum ölecek gibiydi. aldık onu içeriye miyav miyav otsun diye ama o resmen terör estiriyor evde. kedide sıkıntı yok ama benim kedi ile anlaşamıyor ve tüm ev bunların battle royal arenasına döndü. istanbul kartal tarafından sahiplenmek isteyen varsa iletişime geçebilir. üstüne 100 tl ben mama bağışı yaparim.
devamını gör...
sahiplendirmek de vicdan meselesi ya. iyi mi bakılacak, sokağa mı atılacak? bu sorular bile yüreğimi sıkıştırıyor. hiçbir zaman bu işe el atamam sanırım. insanlara güvenemiyorum bazen.
devamını gör...
cep telefonu alır gibi özellik ve model belirtilmesi muhtemel veri tabanı
devamını gör...
hali hazırda bir adet erkek muhabbet kuşu beslemekteyim. izmir içi dişi sahiplendirmek isteyen varsa alabilirim. daha evvelden 4 adet muhabbet kuşum olduğu için deneyimim mevcut. kuşları çiftlersem depodaki keklik kafesini çıkarırım.
eh napalım herkes kedi köpeğe ben de kuşa meraklıyım.
devamını gör...
arkadaşlar sahiplendirmek veya sahiplenmek ve hatta dest-i izdivaç gerçekleştirmek istediğiniz dostlar için lokasyon belirtmeniz önemle rica olunur. böylelikle çok daha gerçekçi sahiplendirmeler ve çiftleştirmeler yapılabilir. *
devamını gör...
antalya’da ikamet etmekteyim. kedim şeko(erkek-skotiş fold) 3 yaşına girecek , yanına minnoş dişi ve tuvalet eğitimi olan bir yavru kedi arıyorum.
devamını gör...
@yoldaş benjamin franklin azmanı ne yaptın sahiplendirdin mi? belki birilerini bulursun
devamını gör...
bugün yardım kampanyası açtım bir kişi umursa'dı oda kötüledi.isteyen herkese hayvan sahiplenmesi konusunda yardım edebilirim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük evcil dost sahiplendirme veri tabanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim