selamlar, sevgiler güzide sözlük halkı. baktık ki güzel güzel kulüpler kuruluyor discord’da sevgili quinn’le dedik ki neden bir diyet destek ekibimiz de olmasın. adsız alkolikler formatında herkesin gece 2’de yediği big mac’leri anlatacağı bir ekipten ziyade birbirimize destek olacağımız detoks suları, tarifler paylaşacağımız ve tabii ki hep birlikte sağlıklı yaşayacağımız bir kulüp kuralım dedik. ilgilenenleri ‘ben de o 3*kiloyu vereceğim’ diyenleri bekleriz.

dipnot: o ilk 3 kiloyu verin kardeşlerim. 3’ler 6, 6’lar 9 olmasın.
devamını gör...
her pazartesi eye of the tiger ile başlayıp salı bırakacak olsam da istikrarla katılacağım gruptur.
devamını gör...
işte geldim burdayım ben bu konuda desteğim. *

aslında beslenme şeklimizi paylaşmak ve belki bir parça revize etmek amacıyla birbirimize destek olabileceğimiz kulüp.
devamını gör...
bende bu kulübe katılabilirim. yıllardır muhteşem bir fizik için yemedim içmedim spor yaptım.ki başarılı oldu güzel bir vücuda sahibim şimdi. bu yüzden bende yardım edebilirim.
devamını gör...
yaparsınız! aslansınız, kaplansınız şeklinde destek vereceğim kulüptür.
devamını gör...
ilk defa işe yarar bi kulüp ismi gördüm.
devamını gör...
amanıııın, beni de unutmayınız.yardımcı olabileceğimi düşünmekteyim. hadi bakalım meydan okumalar başlasın.
devamını gör...
selamlar sevgili sözlük halkı;

2020 mart ayından beri süregelen bir oturma eylemi içerisindeyiz. bir yılı aşan bu gergin süreçte kendimizi kimi zaman dizi film izlemeye kimi zaman puzzle yapmaya kimi zaman da sözlüğe verdik. yaptığımız bu farklı etkinliklere hep başka bir fiil daha eşlik etti: yemek yemek. derken derken kilolar alındı. şimdi artık eski fit günlere dönme zamanıdır.

bu işler yalnızken zor destekle kolaydır. insanın en büyük yatırımı kendisi değil midir? bu yatırımın da en kazançlı yolu sağlıklı yaşam değil midir? bu farkındalıkla sürdürdüğümüz hayatlarımızda öğrendiğimiz bilgileri sizlerle paylaşalım, sizlerden yeni bilgiler öğrenelim, unutulanları hatırlayalım istiyoruz. işte tam da bu misyonla bu kulübü sevgili eşbaşganım quinn ile birlikte kurmaya karar vermiş bulunuyoruz.

peki nasıl bir yol izleyeceğiz? öncelikle biz profesyonel değiliz ancak kendilerini sağlıklı yaşam konusunda geliştirmek için uğraşan iki hanım kızız. sizlerin de sunacağı katkılarla, detoks suyu olur sağlıklı atıştırmalıklar olur bunların tariflerini, sağlıksız beslenme şekline bulduğumuz sağlıklı alternatifleri, risksiz boyutta egzersiz rutinlerimizi paylaşalım; aralıklı oruç , sezgisel beslenme gibi farklı yeme düzenlerini araştırıp, tartışıp kendimize uygun olanı bulalım, birbirimize ani atakları aşarken yardımcı olalım istiyoruz. ve daha neler neler planlıyoruz. ancak şok diyetlere, sağlıksız beslenme stillerine, zayıflama hapları gibi akıllara zarar garipliklere de yer vermeyeceğimizi belirtelim. çünkü önemli olan sağlıklı olmak. gerisi zaten gelir.

ha bir de fit olmak demek zayıf olmak mı demektir? hayır. hareket kabiliyetinin geniş olması demektir. yani amacımız zayıflamak değil. hayatı yaşadığımız kalite düzeyini arttırmak.

isteğimiz şu: aynaya bakınca mutlu olalım, kendimizle ve vücudumuzla gurur duyalım. bana kalırsa bu hayattaki en güzel motivasyonlardan.

evet, gelin bu yolda kol kola yürüyelim yoldaşlar.

discord.gg/sUpVk4vJ
devamını gör...
merhabalar sözlük halkı*
bizim yapacağımız daha çok yaşama stilimizi paylaşmak ve bir nebze birbirimize destek olabilmek. bekliyoruz sizleri herkes kendi yöntemlerini paylaşarak bir diğerine faydalı olabilir.

görüşmek dileğiyle...
devamını gör...
ömer seyfettin okuyacaklar sanırım.
devamını gör...
yediğim yarım kokoreç üzerine bir çeyrek daha söyleyerek bu kulübün kurulma ihtimalini kutluyorum ..
devamını gör...
herkesee merhaba* öncelikle diyet destek kulübü'nün ismi sağlıklı yaşam kulübü olarak değiştirildi. sevgili eş başkanım @quinn ile birlikte daha güzel ve daha faydalı olmaya çalışıyoruz. tabii bu değerli üyelerimizle de oluyor sonuçta hepimiz gerek tarifle gerek su takipleri, egzersizler, motivasyon, ruh-cilt bakımı gibi kanallarımızda çok güzel şeyler paylaşıyoruz. ben cidden ilgilenen herkes için faydalı olacağını düşünüyorum tabii ki de kulübümüzde diyet listeleri hazırlayıp sen bunu yapacaksın diye baskı kurma yerine çok hoş bir şekilde daha sağlıklı olanın peşindeyiz. eğer katılmak isterseniz hepinizi bekleriz. sağlıkla kalın*.
devamını gör...
bütün gün sözlükte geziniyorum ama bu tarz başlıklar hep yemek yerken karşıma çıkıyor.
kafa sözlük moderatörleri bunu da açıklasın!!
devamını gör...
bu kulüpte diyet yapıldığı gibi bir çılgınca bir dedikodu çıkmış. yok efendim misler gibi sağlıklı yaşıyor, birbirlerine destek oluyorlar.
su içme hatırlatmaları mı diyeyim, egzersiz programları mı diyeyim, güneş kremi önerileri mi diyeyim hatta ve hatta ruh sağlığı mı diyeyim. her şey var, her şey.

sevgili amaterasu ve sevgili quinn harika işler yapıyorlar. üyeler deseniz hepsi eşsiz birer çiçek.
devamını gör...
vicdan azabı gibi başlık.

iki büyük koca içi çiko dolu kurabiyeyi mideye indirip üzerine hafif olsun diye hindistan cevizli kurabiyeyi yerken insanın önüne çıkacak başlık mı bu? bu mu başlık?

nerede bu kulüp hemen katılmam lazım. kimlik mi atıyoruz? tc mi veriyoruz? ikametgah mı taşıyoruz napıyoruz? *
pazartesi başlıyorum.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
yağları yakmak şart.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
dilekçeyi nereye veriyoruz?
devamını gör...
kesinlikle desteklemediğim kulüptür. sağlıklı yaşam ne ya. dünyanın en zor şeyi.
devamını gör...
temiz beslenmeyi * şiar edinmiş biri olarak bu grupta bulunmak isterim. (bkz: şiar edinmek)
bildiklerimizi paylaşmak ve tabi ki daha sağlıklı bireyler ve toplum yaratmak için küçük adımlarla başlamak lazım.
önce isteyin, sonra gerçekleştirin ve sağlıklı yaşamın keyfini çıkarın,inanın ki hayat böyle daha yaşanabilir.
devamını gör...
üye olmak istiyorum, ne yapmak gerekiyor. zaten fit ve çok sağlıklı yaşayan birisiyim. ideal bir başlık ve konu, tam bana göre.
devamını gör...
en güzel kulüp.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük sağlıklı yaşam kulübü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim