öncelikle güzide sözlüğümüzün güzide yazarlarına bir selamı borç bilirim.

konuya gelmek gerekirse, bilindiği üzere sözlüğümüzün discord kulüpleri mevcut. her ne kadar eskiden çalışma kulübü vardıysa da, yeterli katılımcı ve aktiflik sağlanamadığından kapandığını bilmekteyiz. bu bahane ile de çalışma kulübü başkanları amaterasu ve venus'e de selam ederek kulübümüze davet etmekte olduğumuzu bildirelim.

ders - sınav kulübü ile ilgili hususlara gelmek gerekirse, şahsım ve sevgili yazar sonobezbükücü ile birlikte başkanlığı üstlenmek istiyoruz.
şimdilik kesinleşen 5 üyemiz var.

kulüpte neler yapacağımıza gelecek olursak;
ilk aşamada net olarak planladığımız ortak çalışma saatleri ya da çalışma arenası kurmak (study with me tarzı bir şeyler) planlıyoruz.
kulübümüzün alt kanalları olarak, yks, kpss 2023 ve kpss 2024, yök-dil, ekpss, finaller, vizeler, bütler için ayrı ayrı kanallar oluşturmayı planlıyoruz.
yok "ben bi' sınava çalışmıyorum ama sorularınızı çözer kendimi test ederim ya da bilgilerimi taze tutarım, yazarlarımıza yardımcı olurum" derseniz de bekliyoruz.
soru kanalı kurarak tüm soruların bir havuzda toplandığı ve genel anlamda bir çabayla cevapsız soruların kalmadığı bir platform da kurmak istiyoruz.
kendi aramızda yarışmalar (en çok soru çözen, programına en çok uyan yazarlar gibi) yarışmalar planlıyoruz.
ayda bir makale okuyarak tartışabiliriz. daha farklı bir çok şey yapabiliriz.

henüz bu aşamada çok taze ve bilgisiziz.
tüm görüşlere ve yapıcı eleştirilere açığız.
şimdiden teşekkür ediyoruz. üyelik için bana ya da sevgili sonobezbükücü'ye mesaj atabilirsiniz. sevgiyle.
devamını gör...
selam sevgili öğrenciler, sabırlı mezunlar! bu zor salgın döneminde size biraz da olsa yardımcı olacağımı düşündüğüm yepyeni bir kulüple geldim. çok çok sevdiğim sevgili eş başkanım amaterasu ile beraber kafa sözlüğümüzün çalışma kulübümüz vatana millete hayırlı olsun diyoruz! öncelikle başlayayım kulübümüzü açma amacımdan. ders adına çeşitli uygulamalar var, kimisi planlama, kimisi soru çözüm, kimisi motivasyon adına, kimisi de konu anlatan uygulamalar... ben istiyorum ki burada sorularınızı atın çözelim , kendi plan programlarımızı atalım herkese fikir olsun, birbirimizi motive edelim, gideceğimiz yola hep beraber yardımlaşarak ulaşalım. yani isteğim ücretli uygulamaların yerini tutabilecek bir kulübümüz olsun sevgili yazarlar, ve en önemlisi birlikten kuvvet doğar ana düşüncesiyle haraket edelim. bir de gelelim kulübe kimler katılmalı sorusuna. kulübümüz çalışma kulübü olacağından öğrencilerimizin, mezunlarımızın gelmesi asıl isteğim. öğretmen arkadaşlarımı da özel köşemize bekliyorum. kendilerine eğer soru çözüm, konu anlatma kısmında biz öğrencilere yardım etmek isterlerse çok mutlu olacağımı belirteyim. şimdiden çok heyecanlı olduğumu belirtmek isterim. heyecanla sizleri bekliyorum! katılma linkimiz burada
devamını gör...
çalışmak isteyenlerin başvuracağı bir kulüp.
çalışmak isteyen varsa benim şirkette çaycı lazım yazsın bana uygunsa alırız işe.

pardon ama dalga mı geçiyorsunuz? kaldırılıyor, düzenliyorum ve yayına alınmıştır diye bildirim geliyor ama sonra tekrar kaldırılıyor. nasıl iş bu?
devamını gör...
herkesee yeniden merhabaa sevgili yazarlar*. yeni kulübümüz açıldı çalışma kulübümüz. bende bu kulübün eş başkanı ayrıca sınav ve çalışma konusunda oldukça deneyimli bir insan olarak sizlerleyim. sevgili eş başkanım @venus ile beraber bu konuda size birikimimizi ve de görüşlerimizi dile getireceğiz. eş başkanım çok güzel açıklamış zaten, diyecek tek şey beraber daha verimli çalışmalar yapmak için bir kapımıza tıklarsanız yeterli hepinizi aramızda görmek için sabırsız bekleyiş içerisindeyiz. görüşmek üzere sağlıklı kalın*.
katılmak için linkimiz;
discord.gg/vYRBKKPsMz
devamını gör...
çalışın efendiler çalışın...
devamını gör...
üye olmak istediğimizde davet süresi doldu uyarısı veren kulüp.
devamını gör...
katılım linkimiz güncellenmiştir sevgili yazarlar. herkesi bekliyoruz. *
devamını gör...
arbeit macht frei diyeyim, yeterli olacaktır.
devamını gör...
benim de dilime ilk o geldi sonra kendimden utanıp vazgeçtim. çalışmak evet insanı özgürleştirir ama angarya altında değil. beni çok etkileyen bir sahne vardır.



yenilenen linki ile mutlu eden kulüp.
devamını gör...
herkese yeniden merhaba*. yeni açılmış olmasına rağmen canım kulübümüz güzel bir ilerleyiş içerisinde. sevgili eşbaşkanım @venus ile beraber çok güzel bir uyum sağladık. yazın ortaları olmasına raģmen yks'ciler bizi ziyaret etmekte. aynı şekilde diğer tatliş sınav öğrencileri. sizde bize katılıp verim artırmaya yardımcı olmamızı istiyorsanız katılım linkimiz;
discord.gg/vYRBKKPsMz
başarıya gider.
devamını gör...
heyyo herkese yeniden merhaba*. çalışma kulübümüz henüz küçük olsa da biz çalışmalara başladık. düzenli planlarımız, önerilerimiz hep açık. siz de bizim kulübümüze katılmak istiyorsanız, disiplinimize katılıp sınav hakkında danışmak istiyorsanız katılım linkimiz;
discord.gg/vYRBKKPsMz
devamını gör...
herkese merhabalarr. çalışma kulübümüz yavaş yavaş aktif olmaya başladı, fakat siz olmazsanız hiçbir şekilde bu aktifliğimizin bir anlamı kalmaz. öğrenci arkadaşlarımı ve öğrenci arkadaşlarıma yardım edecek öğretmen arkadaşlarımızı bekliyoruz. bu tercih döneminde buraya uğramanız gerektiğini de düşünüyorum. yani gelin, gelmekle de kalmayın istediğiniz herkesi getirinn. iyi günler dilerim. * katılıım linkimiz burada
devamını gör...
herkese yeniden merhaba*.
biliyorsunuz ki 2021 yılı yks dönemi bitti ve artık 2022 yılı yks dönemi başladı. hem tercih dönemi hem de yeni başlayacaklar için yerimiz çoktan hazır. ayrıca sadece yks değil kpss ve dgs gibi sınavlar için de program ve motivasyonunuz belli. hepiniz aramıza bekleriz*.
devamını gör...
heyooo millet*. yavaştan üni. tercihlerine veda ederken yeni bir döneme başlıyoruz.
bu yeni süreçte yks,dgs,kpss gibi sınavlara artık hazırlık başlıyor. sizde aramızda olmak, çalışmalara ortak olmak isterseniz katılım linkimiz;
discord.gg/vYRBKKPsMz
devamını gör...
heyooo millet*. üni. tercihlerine veda ederken yeni bir döneme başladık.
bu yeni süreçte yks,dgs,kpss gibi sınavlara artık hazırlık başlıyor. siz de aramızda olmak, çalışmalara ortak olmak isterseniz katılım linkimiz;
discord.gg/vYRBKKPsMz
devamını gör...
canım kulübüm çalışma kulübü her geçen gün aktifliğini artırırken, sizleri yani çalışma aşıklarını bekliyor.
ki zaten tercihlerin açıklanmasına az bir zaman kalırken, başta yks ve diğer sınavlara da yeni dönem artık başladı. hepinizi aramızda görmek isteriz.
katılım için;
katıdisiplinayamanamaterasununtatlışekerbalçalışmayolculuğunagider
devamını gör...
sevgili yazarlar günaydınnnnn, ders çalışan yazarlarımız ve gönüllü olarak soru çözmek isteyen öğretmenlerimiz için açılan çalışma kulübümüze katılmak isterseniz başkanım amaterasu veya bana yazabilirsiniz, linkimizi de buraya bırakıyorum tıklayarak kulübümüze katılabilirsiniz. unutmadan 250 karma puan üstü yazarlarımızı sadece kulüplere aldığımızı da belirteyim. hepinize iyi günler ve keyifli sözlükler dilerim. *
devamını gör...
selamlar herkese, çalışma kulübümüze katılmak isteyen üyelerimiz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.
çalışma kulübümüz size sadece çalışmayı değil, planlı programlı bir şekilde çalışmayı amaçlayan faydalı bir kulüptür. kişiye özel planlama, soru çözümü yapılabileceğimiz bir kulüp olması en büyük isteğimiz. sizlerin de katılımıyla bunu gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. 250 karma puanı üstü herkesi bekliyoruz. sevgiyle kalınn. *
devamını gör...
heyooo millet* nasılsınızz, yaşamda sağlıkla kaldıktan sonra artık direncimiz yerindeyken kalkalım çalışmaya.

biliyorsunuz ki* bu kulübümüz bir kaç aydır var. ve yavaş yavaş çalışma istekleri de yükseliyor. önceden sadece sınav ile ilgiliyken şimdi biraz yeniledim veeee tabii ki bir ingilizce kanalı açtım. evet evet ingilizcemizi geliştirmek ve bunun için çalışmalar ile etkileşimde kalabileceğimiz bir kanal.

bunun dışında normal okul sınavı, yks, dgs, kpss gibi sınav hakkında her şey ve soru çözüm kanallarımız bulunuyor, bu şekilde bilgi alışverişi yapabileceğiz.
şimdilik yeniliklerimiz bu kadar hepinizi aramızda görmek isteriz.
katılım için; discord.gg/vYRBKKPsMz
devamını gör...
günaydınnnn sevgili yazarlar! *kıymetlim amaterasu bebeğim ile yürüttüğümüz bu kulübümüzü sanırım bilmeyenleriniz var. güzel ve katılım beklediğimiz kulübümüzde sizler adına hayat temposunda çalışmanız gereken ders, sınavlarınıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. daha fazla bilgi almak isterseniz bize yazmaktan çekinmeyin, katılmak isteyen yazarlarımız için linkimizi buraya bırakıyorum. 250 karma puan sınırımıza dikkat edelim, sağlıcakla, sevgiyle kalınnnn. *
devamını gör...
herkese yeniden merhaba bu aralar pek bir keyfimiz yerinde çünkü kulübümüz güzelleşiyor. yeni açtığımız soru zamanı ve sevgili günlük ile hem bilgileniyor hem de içimizi rahatlatıyoruz sizde katılmak isterseniz beklerizz*.
katılım için; discord.gg/vYRBKKPsMz
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çalışma kulübü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim