bir gerçektir. çoğunda da bir erkek ortamımıza gelse de bize bel altı şakalar yapsa, ortamı şenlendirse düşüncesi mevcuttur.

yapamasalar bile konuşmak hoşlarına gider. kim bilir belki onların da hafızaya atıp eve gidince kendini eğlendirme yöntemleri vardır erkekler gibi.

bu kadınlardan korkulur. ateş gibi uzaktan ısı ve ışık verseler de fazla yaklaşınca yakabilirler. ama hafif bronzluk da iyidir beh.
devamını gör...
kiz yurdunda sahit oldugum durum. bel alti muhabbeti seven kesim vardir. bazen oyle ucuk konusurlar ki insan erkek olmadigi halde utaniyor.
devamını gör...
doğrudur.
devamını gör...
bunun tek açıklaması şudur artık konuşacak, eleştirecek bir şey kalmamıştır.
devamını gör...
üstteki yazara genel anlamda katılmıyorum. ama bu biraz pozitif ayrımcılık gibi. erkekler yapsa sapık, barzo, keko oluyor. kadınlar böyle laflar edince yaa ne kafa kız ahahah felan oluyor. ama suç birazda erkeklerde böyle kızları rahat, kafa kız diye( artık ne amacla bilmem) poh pohluyorlar. onlarda rahat rahat bu şekilde konuşuyorlar.
devamını gör...
ne belli? konu başlıkları belirlenip süre mi tutulmuş?
bunlar konuşması eğlenceli konulardır. +kadınların temel bilgi kaynaklarından biridir.
devamını gör...
süre tutmak gerekir efenim ki hangisi daha fazla yapıyor bilemiyorum ama kim daha eğlenceli yapıyor derseniz, bence kadınlar. kesinlikle sizden daha yaratıcıyız bu konularda kadınlar olarak.

tanrım, benim kadın olduğumu unutup, yanımda bel altı muhabbetler yapan erkeklerinkine de, kadınlar arasındakilere de şahit oldum; siz masum erkekçiklere söyleyebilirim ki kadınlar sizi suya götürür susuz getirirler anacığım bu konularda. sizin yaptığınız konuşmalara bel altı bile denmez kadınların yaptıklarının yanında. en fazla üç beş küfürle karışık gülüp duruyorsunuz, kadınlar ise bunu sanat gibi yapıyorlar. mesela, sizlerin yanında bir çay bardağına bir kadın arkadaşının gözünün içine bakarak gülüyorlar. ruhunuz duymuyor, uyuyun siz.

şimdi size öyle bir muhabbetten bahsedeceğim ki, bir süre çay bardağına dokunamayacaksınız efenim, ne zaman ki çay bardağı görseniz aklınıza bu pis, arsız şeyler gelecek, hazır mısınız? günah benden gitti bak karışmıyorum:

bel altı muhabbetlerden ekstra hoşlanan biri olmamama karşın, kadın arkadaşlarım bu muhabbete girdiklerinde birkaç espriyle katılmadan edemiyorum itiraf etmeliyim ki ancak öyle oturup eni boyu santimine kadar tartışanlarınkini midem almıyor ve oldukça seviyesiz buluyorum. o kadar da değil hani, özel hayat koyun biraz be kendinize, biraz özel olsun da bilmeyelim. sonra bir ortamda görüyoruz boy friendlerinizle gelip tanıştırıyorsunuz, sonra çocuğun suratına bakarken biz utanıyoruz. büyüyün biraz, büyüyün.

neyse; bunları aleni konuşanları, yani "bir y...k gördüm, nah şu kadardı" diye eliyle koluyla boy veren bacılarımızı bir yana bırakıyorum efenim, durumu daha şifreli hale getirerek bardak boyları üzerinden nahifçe, ağzını bozmadan tarif eden bir arkadaş grubu içine düşmüştüm ki kendileri eğlenceli bacılardır.

bir buçuk faruk gibi
üst üste iki tiryaki eder ehehe
ajda kadar işte eni eheh
yok yok büyük banu seviyom ben

bir şey anlamadınız değil mi? yazık kız ne kadar da masum oluyor bu erkekler ya.
şunu ilave edeyim:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

işte çeşit çeşit çükler böyle kodlanıyorlar efenim biz kadınlar camiasında.
ha şu muhabbeti bilmeyen hanım kızlarımızı da öpüyorum, napim yavrum benim arkadaşlarım pis. hep onlardan ötürü biliyorum böyle şeyleri. bana arkadaşımı söyleyin, size kim olduğumu şey etsinler ahshs şş karıştırmayın atasözlerini, hep onlar pis. ben, asla ahssh sevişmek mi? bel altı mı tanrım o da ne? ben bilmem öyle pis şeyleri ahsh

ulan ne muhabbetler ya.
devamını gör...
#1678567 puuuu, yeni bir şeyler öğrendik. hemen gruplarda paylaşalım. bu kadar yıllık gadınım görünce çayı püskürttüm*. hangi tip bardakla çay içtiğimize daha bir dikkat edelim o zaman.
pekala, bundan böyle, kişilerin çay bardağı tercihlerinden başka çıkarımlar yapılabilir mi? malum yemek yeme tarzımız cinsel hayatımızı ele veriyor makalesi çok tutmuştu zamanında. herkes birbirine bakıp pis pis gülüyordu.
t: kadınların erkeklere göre daha fazla cinsel içerikli sohbetler ettiğinin iddia edildiği başlık.
devamını gör...
doğrudur. şu yüzden olabilir ki biz, üzerine konuşup konuyu kapatıp geçebiliyoruz; erkekler konusu açılınca uygulamaya dökmek istiyor.
devamını gör...
lisede cinsel sağlık dersi almadığımızdan oluyor hep bu. bence çok yararlı. ne zaman konuşulsa daha fazla şey öğreniyorum ben.*
devamını gör...
niye konusmayalim bizim belden aşağımız yok mu :/
devamını gör...
en sevdiğim özelliktir. muhabbetini yapıp eyleme dökmeden de mevzu bitebiliyor. her konuşulanı eyleme dökmek saçma zaten
devamını gör...
bu tanımı okuyan erkeklerin e anlatın bakalım bayanlar diye yavşayacağı durum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınların erkeklerden daha fazla bel altı muhabbeti yapması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim