bazı kadın yazarların nedenlerini merak ettiğini fark ettiğim doğa olayı.

en önemli sebebi profil fotoğrafınızda çocuksuluğu anımsatan iğrenç fotoğraflar olması, allahı var pembe bir unicorn’u kimse takip etmek istemez.

daha da önemlisi kendi fotoğrafınızın olmayışı.

erkek yazarlarla bol bol dm, nickaltı gülücüğü ve sadece bu muhabbeti bir tek onunla yapıyormuş gibi özel hissettirmece. tekrar gülücük, çok sıcak elleri var klavye gömçürdü yazmalar, hoop 50 aktif takipçiye kavuştunuz.

bundan sonra geceleri çok hafif erotik başlıklara esprili yaklaşıp gündüz vakitlerinde esprili mümkünse resim-fotoğraf destekli yazılar, akşam üstüne doğru alıntılı edebiyat. tataaa 100 takipçi.

formül bu.
devamını gör...
yazının içeriği ile alakalı olmayacak fakat tüm yazıdan sonra aklımda kalan yerin nedense "tataa" kelimesi olması ve bu kelimenin arkadaşları olan "hokus pokus, abrakadabra" ile şu an kafamın içinde zincirleme reaksiyon oluşturmaları. anlam veremediğim olayları yaşamama sebep olan başlıktır.
devamını gör...
profil fotoğrafına göre takip ediyorlarsa sözlükte bulunmalarına anlam veremedim doğrusu. pembe unicornmuş.. koyarsa koyar. herkes neden kendi işine bakıp okuyup beğendiği yazıları yıldızlamak vs yerine takipçi sayısı gibi abuk subuk detaylara takılıyor anlamıyorum.
devamını gör...
lezbiyen olduğu öğrenilmiştir.
devamını gör...
o kim!? çabuk söyleyin çabuk!
devamını gör...
lezbiyen değilim arkadaşlar*
devamını gör...
demek ki üretken değilmiş.
devamını gör...
az takipçi sayısı sınırı nedir diye sordurtan başlık. mesela 64 ise ben de bu yazar grubuna dahilim, yok eğer 62 ise dahil değilim.
devamını gör...
kadın olması ayrı, takipçi sayısı ayrı niye bu kadar önemli ki? zaten senin yazdığın cümleleri beğenen kişiler olunca, fark ediyorsun. takipçiler sanki her anını takip ediyormuş gibi önemli lanse edilmemeli. ister olsun, ister olmasın. benim pek de umurumda değil. size de tavsiyem umursamayın.
devamını gör...
9 takipçim var edebimle yazdığım ve profil fotomu kendim yapmadığım için görece az gözükebilir fakat herkes sizin kadar takipçi sayısını önemsemiyor bilin istedim.
devamını gör...
kadın olduğum için takip edeceklerse hiç etmesinler daha iyi. ben burada cinsiyetimle değil yazılarımla dikkat çekmek isterim
devamını gör...
kadın olması kimsenin umrunda değildir.
devamını gör...
kötü yazıyordur. yani kaliteli içerik üretmiyorsa kadın olması bu durumu değiştirmez. takipçi sayısı kadın olmasına bağlı değildir tam tersi kaliteli bir yazar olduğunu gösterir.
not:yeni üyede olmuş olabilir. ısısıs
devamını gör...
o yazar benim.
6 tane aslan gibi takipçim var. her ne kadar kim olduklarını bilmesem de.
devamını gör...
yeni üye olmuştur.
devamını gör...
az takipçi aralığı nedir?
devamını gör...
henüz elini kolunu memesini paylaşmamış yazardır. daha üye olur olmaz cürretkar bir profil resmi koysa halbuki harf yazmadan nickaltı yağlanıp bağlanacak, yazacağı iki kelimeye beğeniler favoriler gelecek falan.
devamını gör...
en lolita pozumla profilimi canlandırabilirdim ama hayır. sadece boş yapmak istiyorum. ayrıca kadın olduğum için takip edileceksem hesabı kapatır giderim.
devamını gör...
sosyal medyanın kölesi olmamış bir çok kadın arkadaşım olduğu gibi sırf kadın olduğu için fazla takipçisi olan kadınlarla arkadaş olmayı tercih etmiyorum.
devamını gör...
burada en çok takıldığım konulardan biri profil fotoğrafına kendi fotoğrafını koyan ve koymayan yazarlara yapılan eleştiriler. neden herkes sizin mantığınızla davranmak zorunda ? ben şahsen burada yazılar yazıyorum ve bunu seviyorum. profil fotoğrafıma kendi fotoğrafımı koydum çünkü burada tamamen ben olarak düşüncelerimi paylaşıyorum, illa başka bir fotoğraf mı koymalıyım ? yahut bir başka yazar da kendi fotoğrafını koymamayı herhangi bir nedenle tercih edebilir. neden kendi fotoğrafımı koyduğum için yetersiz görülüyorum veya unicorn koyan arkadaş çocuksu ilan ediliyor ? kusura bakmayın ama ne kendi fotoğrafını koyan insanlar yetersiz ne de koymayanlar çocuksu. asıl yetersizlik bu tarz sınıflandırma ve eleştiriler yapmak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadın olmasına rağmen az takipçisi olan yazar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim