istanbul'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. şişli'de bir saldırgan sustalı bıçakla siyahi 5 kişiyi bıçaklayıp, 1 kişiyi de boğazını keserek gasp etti.

şüphelinin ifadesinde, joker filmini çok sevdiği, onun gibi olmak istediği ve bu yüzden maskesini o şekilde tasarladığını söylediği öğrenildi.

gözaltına alınan şahıs, sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından emniyete götürüldü. saldırganın emniyette beşiktaş’ta işlediği “kasten öldürmeye teşebbüs” ve “kasten yaralama” suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. ayrıca şahsın “terör suçu” yönünden de incelemesinin yapıldığı bilgisine ulaşıldı. saldırganın asayiş şube müdürlüğü cinayet büro amirliği’nde ifadesinin alınması ve sorgulanması sonrasında adliyeye sevk edildi.


özetle, adam kamuflajı çekip şişlide geziyor. gözüne kestirdiği kişilere de sustalı bıçakla saldırıyor.
kasten adam öldürme ve yaralama gibi suçlardan sabıkası var. adam istanbul/şişli de elini kolunu sallayarak geziyor.
işin daha da komik boyutu, olay yeri şişli, olayın kahramanları, afgan, ganalı, nijeryalı, sierra leoneli falan.
film çevirmeye kalkıp şöyle bir senaryo yazılsa kara mizah falan olur diye düşünüyorum. arada suriyeli falan da olması lazım ama haber detaylarında yer verilmemiş.

link
devamını gör...
din kardeşimiz yaptığı için sorun teşkil etmediğini düşündüğüm olay. ne olmuş kafa kesmişse? içki içip zina yapmıyor ya?

t:din kardeşimize yönlendirilmiş asılsız iddia.

not:yancı arıyorsa beni arayabilir. numaram*.
devamını gör...
mültecinin içinde bulunduğu psikolojinin doğal sonucudur. vatansız bir insan ne kadar aidiyet hissedebilirse afganı, suriyelisi de aynı oranda aidiyet hissediyor bu topraklara. sürekli ezilen, horlanan koca bir mülteci yığını var bu ülkede. daha dün ortaya çıkan rakamlara göre (bkz: türkiye'de 9 milyon suriyeli mülteci olması) gelecek nesilleri bekleyen en büyük tehlikedir.
devamını gör...
ne suriyelisinden, ne afganından bizim ülkemize bir yarar gelmez. sanıyorlar ki hala dünya cahiliye döneminde. kafalar çok eskide kalmış çok. birde bunları öpüp, sevenler var, görsünler kimleri seviyorlar.
devamını gör...
ulkeyi ortadoğu çöpüne çevirenler utansın.

ortadoğuda ne kadar vasıflı insanlar varsahepsi avrupaya giderken ne kadar gereksiz, vasıfsızı varsa da bizim ülkeye dolar.
devamını gör...
işte sapkın dualite felsefesini insanlara aşılayan illuminati filmlerinin korkunç etkilerinden biri.
devamını gör...
şişli bahsettiğimiz konum ben her şey beklerim.
devamını gör...
psikopatın kralıdır. suçu yine islam'a atmayınız efendim, suç joker'de. hiç şaka yaptığımı sanmayın, bu kaçıncı joker? daha önceleri de, kimi joker olacağım diye banka soydu, kimi katil oldu yani çok var abi.. suç joker'de. birisi de çıkıp ben batman olacağım desin. neden herkes joker olma derdinde?
devamını gör...
bizim manyaklarımız bize yetiyor dostum sen nereden çıktın şimdi?
devamını gör...
adam 30 sene taliban yönetimi altinda yaşamış genlerine işlemiş vahşet. "gözümü kan bürüdü" dememiş de, joker yalanını uydurmuş.
daha bunlar iyi günlerimiz. 1.5 milyon afgan mülteci geldi. hem de bunlar suriyeliler gibi eşi çoluk çocuğu ile degil 15-35 yaş aralığında tek tabanca kaybedecek bir seyi olmayan erkek bireyler. resmen manyak ithal ediyoruz, bravo(!)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"joker'e benzemek için şişli'de boğaz kesen afgan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim