amerika kongresi joe biden'ın başkanlığını onayladı.
devamını gör...
sözlük olarak hayırlı olsun bildirisi yayınlamamız gereken olay.
devamını gör...
uzun adam joe biden. şerefine bir tas hoşaf içilir.
devamını gör...
tanıyan ilk sözlük olalım dedirten durumdur. sayın yoldaş tarafımızı belli etmeliyiz. artık sen ne tarafsan biz o taraf.
devamını gör...
kapısında beklediği iddia edilen akp'li vekilleri kabul eder artık.

bbn türk televizyonunda moderatörlüğünü fehmi çalmuk’un yaptığı politik adam programına chp genel başkan yardımcısı ali öztunç konuk oldu.

chp’li öztunç, abd’deki seçimleri joe biden’ın kazanmasından sonra yaşananları şöyle anlattı:

“hiç umurumuzda değil… bizim için fark etmez. biden da, trump da amerikan emperyalizmin başkanlarıdır… al birini vur ötekine… biz onlara hiç bakmıyoruz… oralı bile değiliz. biz milletimize bakıyoruz. ama biden’a kimin baktığını çok biliyoruz.

ak partili milletvekilleri şu anda amerika'da biden’ın kapısında bekliyor. mücahit arslan, ali ihsan arslan… şu anda amerika'da biden’ın kapısında beklemeye devam ediyor. ak parti milletvekillerinin hangi firma ile anlaştığını, kulis yapması için kaç para verdiğini hepsini biliyoruz. anlaşma metni de var bende…” demişti.
buradan
devamını gör...
geliyor gelmekte olan. hazır ol diyeceğim ama geçmiş olsun demek daha mantıklı olacaktır.
devamını gör...
o da bir şey mi? kamala harris de 47. abd başkanı olarak ilk kadın başkan ünvanı alacaktır. etnik köken çözümlemesine girmiyorum bile.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"joe biden'ın 46'ncı amerika başkanı olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim