bir kadın oyuncu. ayrılsak da beraberiz ve yarım elma dizilerinde oynadı.
devamını gör...
çerkes kızlarının isimlerinden biri.
devamını gör...
çok tatlı bir hatun.
devamını gör...
dunya guzeli kizimin adi. hep kiz olmasini istedigim icin baska bir isim de dusunmedim.

karim 'erkek ismi de dusun. belki erkek olacak' dediginde hic orali olmamistim. o da beni erkek olursa adini 'cankat' koymakla tehdit ediyordu ama takmadim tabii. biliyordum kiz olacagini.
devamını gör...
"prikşın" isimli programı ve kendi adını taşıyan kanalı ile youtube'a güzel mi güzel bir giriş yapmıştı, mesut süre ile çekilen bölümü izlemiştim. epey keyifliydi, ancak uzun bir süredir hiç denk gelmiyorum videolara. sanırım epey az izlendiği için önermiyor youtube çok. gideyim biraz izleyeyim beğeneyim de daha çok görelim bu güzel enerjili kadını.
devamını gör...
tam adı janset paçal.
güzel kadın.
devamını gör...
1971 almanya doğumlu türk oyuncu.
yarım elma dizisinde yonca rolü ile tanınır.


kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ayrılsak da beraberiz dizisinde berna rolüyle tanınır.
devamını gör...
gençken çok tatlı, çok çekici bir kadındı. çok kötü yaşlandı. lakin çok düzgün, duyarlı bir kişidir. şu sıralar seslendirme ve gönüllülük projeleriyle ilgileniyor. geride gurur duyabileceği bir kariyer bıraktı.
devamını gör...
gün doğumu, güneşin doğuşu anlamındaki çerkes kız ismi. türkler arasında genellikle "canset" olarak telaffuz edildiğinden çoğunlukla isim sahibinin canı sıkılır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim