kendisi sosyal medya üzerinde yayın yapan, bir çok insana destek olmuş ve olmaya devam eden bir psikolog’tur.

gerçekci bakış açısına sahip olduğunu düşündüğüm ve maddi kaygısı olduğunu düşünmediğim beyefendiyi kutluyorum ve hakkında başlık açmaya karar veriyorum.belki psikolojik anlamda sıkıntısı olan arkadaşlar kendisine göz atabilirler özellikle samimiyeti ve yaklaşımının çok “halktan” olduğuna inanıyorum.

bir çok psikologun aksine kesinlikle görsellik özeni yok.uygun olan yerlerde kendi kendisine videolar çektiğini düşünüyorum ve bunları paylaşarak insanlara bir çeşit katkı sağlıyor.insanlar evlerinde oturarak belkide psikologa gittiklerinde öğrenebilecekleri şeyleri öğrenebiliyorlardır.


bu çok önemli bana sorarsanız.psikologlara ayırabileceği maddi gücü bulunmayan ya da ilaçlarla tedavi edilen insanlar kendilerine netleşmek adına bir farklı kapı yaratabilir ve oradan çıkabilirler.

çünkü çoğu seyi sözlü telkin ile çözdüğünü düşünüyorum. 1-2- 3 videosuna göz gezdirdim ve insanları problemleri çözmeye yönlendirmesi önemli bir güzellik.

güzel bir beyefendi kendisi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"izzet güllü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim