tr nin en iyi ikinci işletmesinde de okusam, insanların ezik bakışlarından kurtulamıyorum. lafın''hmm olsun ya yaparsın sen bişeyler'' e gelmesi kaçınılmaz oluyor. bu durumdan işletmeciler olarak bıkmış durumdayız.
devamını gör...
bu arada ukde bırakmak ne manaya geliyor hala çözemedim hahahaa. bu başılğa ukde bıraktım ama inş cahil demezsiniz
devamını gör...
görünce "böyle bir şey mi varmış ya" diye afalladığım başlık. galiba çevremde işletme okuyan yok ondan bilmiyorum, yoksa neden bilmeyeyim? tam olarak böyle bir şey olsa gerek
devamını gör...
biraz yol beni buraya getirdi biraz da seve isteye seçtim okuyorum pişman değilim, sanki ülkemizde hangi bölümün değeri kaldı ki bari sevdiğimizi seçelim... ayrıca burun kıvırdıkları işletme kendini geliştirince altın değerinde. boşverin takmayın öyle insanları herkes kendi bildiğini okusun biz yolumuza bakalım.
devamını gör...
koç, bilkent harici okumanın hiçbir mantığı yok.
devamını gör...
allah vurmuş bunlara bir de biz vurmayalım bari.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"işletme okumak ve okuyanlara yan gözle bakmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim