2021 yılında içinde yaşadığımız ekonomik ve siyasi durumu tespit eden tek tanımlama. ileride tarih kitapları böyle anacak bu dönemi. milyonlar 50 milyon kişi özel sektörde çalışmaktan umudunu kesmiş devlet kapısında iş bekliyor. devlet kendi oligarklarını yaratarak kapitalizm ve serbest piyasaya aykırı işler yapıyor. ülkenin yüzde 40 asgari ücret alıyor. insanlar bu sisteme nasıl geldik anlamıyorlar adam 10 yıldır bir iş yerinde asgari ücret alıyor. 90 lı yıllarda başlangıç maaşı idi asgari ücret. 6 ay sonra patron zam yapardı maasiniza. şimdi adam biliyor dışarıda ne iş olsa yaparım abi diyen milyonlar var.
belediye temizlik işçisi ilanı açıyor 5 bin kişi başvuruyor 10 bin kişide kesin başvurunu tarihini kaçırdım diye kapıda bekliyor. özel sektör de adam fabrikada işçi bulamıyor.

valla gidişat iyi değil.
devamını gör...
(bkz: ihsan eliaçık)
devamını gör...
(bkz: yeşil komünizm)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"islami komünizm" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim