iş arkadaşlarımla olan iletişimimi sosyal medyaya taşımayı profesyonellik sınırları dışında gördüğümden yapmadığım ve yapmayacağım eylem. huzurlu bir iş hayatına sahip olmanın temel kurallarından biri gereksiz samimiyetlerden kaçınmaktır. aksi yönde kurduğunuz her ilişkinin uzun vadede bir şekilde zararı olacaktır.
devamını gör...
gayet normal olan bir harkettir. insanlar aynı ortamda olup etkileşim halinde olmak ister bunun yanı sıra iş dışında yaşantısını nasıl neler yapıyor gibi merakta edebilir.
devamını gör...
linkedin baba hop gel buraya dedirtmiş eylem
devamını gör...
her gün gerçek yüzünü görmen yetmezmiş gibi bir de sanal yüzüne maruz kalmak.
devamını gör...
hiç yapmadığım eylem. bu konularda inanılmaz anlayışlı bir çekirdek ekibiz var. çok yüzeysel durumlar ve sağlık konuları dışında kimse kimseye özel hayatı ile ilgili soru sormuyor, iş dışında asla görüşmüyor ve mesai saati dışında birbirimizi aramıyoruz. bu bilinç nasıl oturdu ya da bu kadar aynı düşünen insan nasıl aynı ekibe denk geldi bilmiyoruz ama kimse bundan gocunmuyor, doğal karşılıyor. başka şirketlerde çalışan arkadaşlarımı görünce ekibimi ne kadar sevdiğimi anlıyorum bir kez daha.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"iş arkadaşını instagram’dan eklemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim