beni şaşırtan bir durumdur. radyoyu dinleyince fark ettim. küfür kullananlar buraya yazabilir, gerçekten küfür hayatınızda çok mu yere sahip? (aşırı masum) -pek kullanmayan biri olduğum için açılmış başlıktır-
devamını gör...
kelimeler özgür olmalıdır.
yerinde küfür şiir gibidir.
bir tane o evladına o evladı denmelidir.
benim görüşüm bu şekildedir.
ama sözlük kurallarında bu yasaksa yasaktır uzatmanın alemi yoktur.
devamını gör...
trafikte ani manevra yapmama sebep olan embesillere bi yükseliyorum arada. onun haricinde sıfıra yakın diyebilirim.
devamını gör...
güzel başlık ama küfürsüz gülmüyoruz.
küfüre gülerek, kullananları meşhur ederek meşrulaştıran da bizler değil miyiz?
(bkz: recep ivedik)
(bkz: hasan can kaya)
(bkz: cem yılmaz)
devamını gör...
şu küfürsüz konuşarak yaratıcılık artar muhabbetine sanki alındım , yeri geldiğinde yaratıcı bir küfür kadar rahatlatan ve tebessüm ettiren birşey yok kanımca .
devamını gör...
niye ama niye diye soracağım, anlayamadığım başlık. ben küfürsüz konuşabiliyorum, zor değil, ihtiyaç duymuyorum ve kullanılınca tiksiniyorum.
devamını gör...
insanların büyük bir çoğunluğunun kelime dağarcığının yetersiz olmasından kaynaklanan durum.
devamını gör...
arkadaş çevresi bir şekilde o küfür literatürünü ağzınıza çalıyor. yine de standart küfürler yerine yaratıcı küfürleri tercih ediyorum. yoldaşın verdiği örnekleri kullanmak yerine. hani insanlar duyunca bir durup düşünüyorlar "ne dedi şimdi bu" diye. örnek vermek isterdim küfürsüz küfürlere ama şutlanmak istemiyorum, teşekkürler. ve gerçekten yerinde küfür etmek sanattır.
devamını gör...
akdeniz halkları sıcak kanlı ve duygusal insanlar. bu nedenle bizim de küfür etmeyi duygu dünyamızın yansıması olarak ele alırsak bu yönüyle de ilgili olabilir diye düşünüyorum. ben de küfür ediyorum ama daha çok ortama uymak için. çünkü diğer türlü yoldaştan alıntı yaparsam "ben de koycam ya" diye ortada gezen st. benoitli er gibi oluyorum.
devamını gör...
bazı insanlar için doğru olan önerme.

iki türlü de konuşabilirim; küfürlü ya da küfürsüz. küfürlü konuşmanın yeri midir, ortamdaki insanlarla aramdaki ilişkinin boyutu ve samimiyet seviyemiz nedir, karşımdaki insan bundan rahatsız olur mu gibi soruların cevabı önemlidir. ortam kaldırmıyorsa ya da bundan hoşlanmayan insanlar varsa ortamda, küfürde ısrarcı olunmamalıdır diye düşünüyorum.
devamını gör...
can yücel "küfür ruhun yelpazesidir." demiş.
küfür kiminin ağzına yakışır.
dozunu, yerini ve inceliğini bilen tarafından kullanıldığında rahatsız etmez.
yersiz ve zamansız, yanlış üslupta söylenmiş bir "merhaba"dan daha sevimlidir yerinde edilmiş küfür.
devamını gör...
bugün bunu tecrübe ettim sözlükte sanırım dolaylı sansürlü yoldan. vay be. oluyormus. *
devamını gör...
küfür yerinde iyidir , insanı rahatlatır.

mesela bu başlıklara #463967 küfür etme ihtiyacı duyuyorum ve rahatlıyorum.
devamını gör...
rezillikler oluyor. bunu telaffuz edebilecek özgürlüğümüz bile elimizden alınıyor. memlekette, var olmaya , birey olmaya , hakkını aramaya çalışmana asla saygı duyulmuyor ve korunmuyoruz. türkiye'de birçok şey gözümüzün önünde yanlış oluyor ve üzücü kısmı bu yanlışın başka faydalar uğruna, bile bile yapılıyor olması. bu bile bilelikte bizler de yaşamaya ve korunmaya çalışıyoruz. şans eseri yaşıyor, şans eseri var oluyoruz. her gün aynı soruyu ben kendime soruyorum: türkiye'de neler oluyor? ve yahu neden? niye böyle oluyor?
derin analizler kasmaya gerek yok, can baba zamanında söylemiş zaten; “ bu memleketin jeopolitik konumu, küfürsüz yaşamaya uygun değildir.”
devamını gör...
ben hiç küfretmem çok kızdıysam birine annesi kötü kadınmış derim.
devamını gör...
heyecanla bir şey anlatırken virgül koyman gerekiyor ama susmak da istemiyorsun işte tam da orada alüminyum imdadına yetişip virgül görevi görüyor. evet, malesef alüminyumsuz konuşulmuyor.
devamını gör...
ülkede olay bitmiyor, e bu olayları g*tunden anlayan kesimler de oluyor mecburen küfür ediliyor. yoksa kimse kimseyi s**meye meraklı değil.
devamını gör...
ben konusabiliyorum. gerisi beni bağ la mı yor.
devamını gör...
ayıp lan bize.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"insanların gerçekten küfürsüz konuşamıyor olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim