zaten halkın büyük çoğunluğu ya ingiliz vatandaşı yahut ingiliz sevdalısı.

geçtiğimiz aylarda bir online oyunda bir kıbrıslı benim takımımdaydı ve ingilizlerden beyefendi diye bahsederken bizi işgalci olarak görüyordu.



ingiliz the sunday express gazetesi ingiltere hükümetinin kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ni bağımsız bir ülke olarak 'resmen' tanımayı düşündüklerini duyurdu.

the sunday express'e açıklamalarda bulunan birleşik krallık hükümetinin merkezi olan whitehall'a yakın kaynaklar, ingiltere hükümetinin türk egemenliğindeki kuzey kıbrıs'ı bağımsız bir ülke olarak resmen tanımayı düşündüklerini ifade etti.

rusya araştırmaları enstitüsü'nün aktardığına göre, cenevre görüşmeleri'nde uzlaşma olmazsa ingiltere, kktc'yi tanıyacak.

ilk iş uçuşlar başlatılacak

ingilizler, ilk adım olarak kktc'ye doğrudan uçuşları başlatacak.

boris johnson hükümeti görüşmelerde önereceği iki devletli çözüm planı kabul edilmezse kktc ile diplomatik ilişkileri başlatmaya hazırlanıyor.


buradan
devamını gör...
geçtiğimiz günlerde uygur türklerine yapılan zulmü de tanıdılar. zannediyorum gelecek türkiye ilişkilerine yatırım yapmak istiyorlar dediğim başlık.

ama hangi türkiye?
devamını gör...
halkının neredeyse tamamı aynı zamanda uk vatandaşı defacto olarak tanımaktaydı resmiyete döküyor. kıbrıslıların türklere karşı olan tutumu da şaşırtıcı değil nasıl ki anadolu irfanı temsilcisi insanları sevmeyenler sevmiyor aynı şekilde kıbrıslılar da sevmiyor ki haklılar bunda.
devamını gör...
kıbrıs’taki gayrimenkul fiyatlarını arttıran söylenti.
devamını gör...
ingiltere tanırsa abd de tanır diyebilirmiyiz? zira abd bir ğjeyi tanımadıktan sonra başka bir ülkenin tanıması pek anlam ifade etmiyor.
devamını gör...
yok öyle bişey
devamını gör...
5+bm gayri resmi görüşme öncesi ortalığı karıştırma ve oyalama haberleri bunlar
devamını gör...
tanıyabilir, ihvanı bulan zaten ingiltere'nin kendisi. ihvancılarada her alanda destek çıkacaktır. şu güne kadar ingiltere'nin bir defa bile bizim uzun abiye laf söylediği olmuşmu? :)
devamını gör...
mümkün olmayan durumdur. ahmak aldatır sadece...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ingiltere'nin kuzey kıbrıs'ı devlet olarak tanıması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim