türkiye'de sıklıkla görülen durum. akıl alır gibi değil. ilkokulda sümüğüyle oynuyordu kız afedersin, sümüğüyle ya.. en ön sıraya oturuyordu, hocanın göz bebeği olmaya çalışan inekimsi bir şey..

geçenlerde gittiğim kebapçı açılışında gördüm.. görmez olaydım. bir insan bu kadar mı değişir cidden. ya bir şey yapıyorsun en azından demosunu biraz daha gerçekçi yap tanrım. peşimden ayrılmıyordu o zamanlar, şimdi sümük diye oynar beni..

bu adalet midir sorarım.. neden hep gerçeklerin yüzümde kırıldığı şeyler geliyor başıma anlamıyorum. cahil, kimseyi görmezken evde ne güzel mutluyum, neden kebapçı açılışı.. olacak iş değil.

yok kalkıp instagramdan ekliyim desen bir sürü sırtlan dolu belli. ne diyim 'ebebeb ben abdul hani ilkokulda sümük yarıştırıyorduk' mu diyim kalkıp, ne acınası halim yarabbi. bu hayat mı sorarım.
devamını gör...
(bkz: upgrade complete)
devamını gör...
siz kimsiniz ki cansever' i küçümsüyorsunuz, hayat hikayesine bakmadan , gözü dayak yediği bir olay sonucu o hale geldi diye sanki cansever olmak dünyanın en berbat şeyiymiş gibi?! jessica alba çıkarabiliyor mu bakalım cansever' in herhangi bir şarkısının notasını?
devamını gör...
evrimin kanıtıdır.
devamını gör...
geleceği bilemiyoruz tabi biz de kimbilir kaç kıvançtatlitug, kaç buraközcivit reddettik..soguk su?
devamını gör...
cansever bir kaza sonucu gözünü kaybetmiştir. onu çirkin görmek onu çirkinleştirmez. sizi çirkinleştirir. cansever olan kız derken çirkin , bakımsız, berbat birini mi tasvir ediyorsunuz ? cansever öyle değil!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilkokulda cansever olan kızın büyüyünce jessica alba olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim