her kötülüğün içinde bir de iyilik vardır.. tanrı yüzümüzün bir yanını aydınlığa diğer tarafının da karanlığa bakmasını istiyordu ama bazılarımızı görmezden geldi... gibi gibi ayarsız sünepe aforizma edebiyatı bi yere kadar.. kış ayı demek aşk ayı demek..

siz değerli kafasözlük yazarlarının affına sığınarak...

önyargısız.. 'little devil luciii mi? hadi lan ordan ne anlar o aşktan-insanlıktan' minvalinde önyargılarımızı yazlık külotlarımızın arasına kaldıralım artık naftalini basıp arkadaşlar. bu bir ricadır.

ben de sevdim deliyürekler gibi diyerek en başında, enteller gibi anafikri 523453245345 satır sonrasına saklamadan yazıyorum.. biz de çok sevdik bi halt varmış gibi içip içip maraz çıkarıp şişeyi duvara fırlattık, kustuk. bıla bıla..

aşkın ne demek olduğunu 'en iyi' bilecek olan sizlere aşkın tanımını yapmak nafile zaten.

işte böylee..

her şey bundan çok uzun zaman önce başlamıştı... mevsimlerden 2012 yıllardan nisandı..

x sözlüğe kahvemi yapıp gelmiştim.. pantolonum ütülü-gömleğim ilikliydi..

heyecanlıydım. henüz kimseyi tanımıyordum..

taa o zamanlar 'merhaba lucifer istanbul'da mı okuyorsun bakim :) iyi ki geldin çok tatlısın :)' diye gelen özel mesajların 'saflığına' inanarak cevaplar veriyordum arkadaşlara.. cinsiyetimin erkek olduğunu öğrenenler birden 'o kadar da iyi yazmıyor' yazıp noktayı koyuyordu nik altıma.. anlam veremedim doorusu..

gerek itiraflar başlığı olsun gerek şu an dinlenen şarkılar başlığı olsun türlü başlıklarda ne derece entelektüel ve çok süper iyi bir insan olduğumu 'aşılarken' bir taraftan da 'kültürlüyüm aşısı' vuruyoo idim insanlara.

balzac'tan girip hipotezler... ramsey kuramı falan neyi 'copy-paste' yapabiliyorsam yapıyordum.. tıpkı sizler gibi kültürlü ve de karizmatiktim..

daha sonra bir şeyler oldu. bir kumpanya patladı. 'gardaş burada kızları yedirmeyiz’' mealinde şimdi şurada zikredemeyeceğim kadar aşağılık ve tehdit vari bir mesaj geldi yazarın birisinden..

bu yaptığınız 'barbarlık' deyip göndere bastım.. sosyalist adaba göre hareket edip 'muhatap olmuyorum sizinle beyfendi çok kabasınız' çektim. derken bir mesaj daha geldi 'şu şu zirveye gel de kıralım seni bi dümbük' yazmış.. buna çok kırıldım işte.

işte böyle böyle 'kötü' bir adam oldum çıktım.. belki de hep öyleydim ve sizden saklıyor idim..

şş moderatörr bak bakimm dillerim gıdığını.. sarı kız eve gelsenee gibi gibi sığ başladı trollüklerim. derken..

sözlükte birini fark ettim.. adı da 'hüzünbazkedi' idi.

tüm hikayem onunla başladı... o öğretti bana her şeyi deli kedim benim.. o işledi kodlarımı.

ne anlattım yukarıda ben şimdi? sısısıs tek tavsiyem var gazlayın gitsin.
devamını gör...
yaşamayın. evet.
devamını gör...
3 tavsiye vereceğim kişilerdir:
1- yapmayın
2- hadi yaptınız sözlük içine taşımayın
3- hadi taşıdınız, ayrılınca her yerden laf sokarak kafamızı şişirmeyin.
teşekkürler, saygılar.
devamını gör...
acil sevişin acil.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilk kez sözlükte aşk yaşayacaklara tavsiyeler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim