aşırı karizmatik olan erkektir, ilk buluşmaya 65 bin euro'luk traktör ile gelir.

efendime söyleyeyim övünmeyi sevmem fakat benimdir bu.
devamını gör...
gelirken traktör sesinin yanı sıra "tell me what can i do, my sweet biscolata" şeklindeki bir fon müziği de onla gelir, çıplak bedenine bahçıvan giymiştir. ağzında buğday sapı geveler, aşırı seksidir.
devamını gör...
bu erkekle buluşacak kadının değil ortamdaki diğer erkeklerin hoşlanacağı, uzaktan keseceği erkektir.

erkekler bayılıyor kamyon, tır, traktör, otobüs, vinç gibi ağır vasıtalara. hayır araba işini anlayabiliyorum, hız ve tasarım ilgi çekici şeyler benim de ilgimi çekenleri oluyor. ama ağır vasıta dediğin hem yavaş gider hem çirkindir be, nesini bu kadar ilgi çekici buluyorlar anlamıyorum.
devamını gör...
massey mi kaldı artık ya ne traktörler var artık
yenileyin biraz kendinizi.
devamını gör...
olmak istediğimdir.
devamını gör...
onu alacak parayı ben kazanamam. maaşımla anca bisiklet falan alabiliyorum. loto toto da oynamam, ki oynasam da şansım yoktur tutmaz. peki nereye varıyoruz? tam olarak şuraya: tarımla içli dışlı bir ailenin kızıyla evlenmeliyim ki bir massey ferguson'um olsun. kasketimle köy kahvesine varıp "allah reisten razı olsun. şehre vardım da yollar kaymak gibi maşallah." demeliyim. e hanımdan da izin alabilirsem ilk buluşmaya traktöre atlayıp giderim. yani ne mahsuru var bunun anlamadım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilk buluşmaya massey ferguson 5420 ile gelen erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim