duygularının esiri olmaktır.
devamını gör...
benim bu kişi üstüne basa basa istemiyorum hayatımda böyle seylere yer yok dedikçe bir sey kaybetmezsin diyor ulan ne kazandım ki bu güne kadar kaybının derdine düşeyim. kaldıramıyorum artık her defasında aynı seyleri yaşıyoruz. aynı bokun laciverti diyotlar ya aynen öyle. o kadar yoruldum ki bu yasımda ikili ilişkilerden sadece içime kapaıyorum kimse bana karışmasın karıanı da şans isteyeni de tam hoşlanacak gibi olduğumu da direkt engelliyorum riske girmeye hiç gerek yok.
devamını gör...
kötüdür ugraşır karşılık vermek istemezsiniz kalbi de kırılmasın ama zorlar da zorlar son hadde de ha.... an dersiniz anlayışla karşılar.
devamını gör...
gereksiz harekettir. istemiyorsa salın gitsin. ne güzel işte baştan söylemiş ilişki istemediğini. ilişki isteyenini bulursunuz onunla uğraşana kadarar**.
devamını gör...
ben de istemiyorum ama hep nikah, hep çocuk hayali.

galiba aşırı sevimli bişi olduğumdan oluyor bunlar hep.

tamam anlıyorum aşırı tatlı, atom çekirdeği gibi zeki, uzun boylu, yakışıklı bi şeytanım ama en feministi bile ağlayarak bir ad koyalım derdine düşüyor.

hiçbir kızın bu hale düşmesine gönlüm razı değil ama gerçekler diyorum gözyaşlarımı silip. tek eşliliği sevmiyorum diyorum kapıyı gösterip.

cehennem varsa ki yok hadi var diyelim. hak ettiğimi bulurum elbet, üzülmeyin. sısısıs
devamını gör...
hiç ısrar etmem cool takılıyorum ben.
devamını gör...
basit, kendini geliştirememiş insanlara özgü bir davranış. karşısındakinin isteğine saygı duymadan karşısındakinden nasıl sevgi bekleyebilir ki bir birey. ailesinin şımarttığı sözüm ona gizli narsistler istedikleri her şeyi elde edebileceklerini düşünüp aksine ihtimal bile vermez, ne kadar rahatsız edici olduklarını görmelerini isterdim.
devamını gör...
anlayışsızlıktır. zorla güzellik olmaz.
iyi bee istemezsen isteme demeyi bilmeli insan.
devamını gör...
şansını zorlamak iyidir de şansını fazla zorlamak sığırca bir eylem .
devamını gör...
saygısızlıktır.

zorlayınca olmuyor, olacağı varsa da olmuyor.

direkt söylense de anlamıyor bazı insanlar, hatta naz yapıldığını düşünüyor ama öyle değil işte. bulunmadık hint kumaşı olunduğundan, seçenek çok olduğundan da değil, çok basit, sadece istemiyordur.

korkuları, çekinceleri de olabilir ama bu da dile getirilir zaten, istemeyince istemiyorum denir çünkü, korkuyorum, çekiniyorum denmez.

şansı denemek başka bir şey ısrar edip itici olmak başka. yapmayın lütfen.
devamını gör...
son erkek arkadaşıma bir süre bunu uygulamış biri olarak bir iki şey yazayım.
yapmayın. aşkta gurur olmaz evet. ısrar gurur eksiltici bir şey de değildir tamam. üç yıl vermiş olabilirsiniz o da tamam. ama eğer istemiyorsa kendisi kaybetmiştir bu derece bir sevgiyi de hak etmiyordur. bkunda boğulsundur. uğraşmayın böyle yüksek egolu tripcanlarla. gidin yenisini bulun 7 milyar kombinasyon olasılık var.
devamını gör...
aslında toksik bir hareket fakat eski sevgilimin az biraz ısrar etmesiyle çok güzel iki yıl geçirdiğimi düşünürsem benim için zararlı oldu diyemem. yine de fazla ısrar etmeyin tabii.
devamını gör...
red ettiğim kadar red edildiğim zamanlar olmadı değil. bol şans dileyip çeker giderim. racon budur. insanların ısrarını anlamıyorum.
devamını gör...
hatadır. ilişki ısrarla başlatılacak bir şey değildir. o ilişki çöp olur zaten zamanla boş yere zarar görürsünüz.
devamını gör...
ben bunu kavanoz kapağı açmaya benzetiyorum. uğraşırsınız ve sonu hüsran olur. hem özsaygı düşer hem de yani ne gerek var kapağı gevşetip başkasına hazırlamaya. birkaç hafta sonra o kişiyi başkasıyla beraber görünce diyemiyorsunuz ki "ben zaten gevşetmiştim onu".

tamamen sizinle olmak istemediği için ret yiyorsunuz. bunun için de ısrara hiç gerek yok.
devamını gör...
hemen youtube 'a girip, "onu ilişkiye ikna et" , on adımda kendini sevdirme yolları, "onun seni arzulamasını nasıl sağlarsın", "sana aşık olması için beş yöntem gibi videolarla aklı çelinmesi gereken insan.
aşık etmek için

ciddi düşünmesini sağlamak için

sizi gerçekten istemeyen birinin geleceği durumdan kurtulmak için de bu videoyu kullanırsınız.

monoton giden ilişkiyi canlandırmak

ya da mantıklı bir çözüm olarak, size ilgisi olan ve hayatında isteyen birini bulursunuz.
*
bu kıyağımı da unutmayın.
devamını gör...
seven insanın, zora sokmadan yaparsa başarıya ulaşacağı eylem. yüksek müsaadenizle reelde de, sanalda da ulaşanları, mutlu olanları biliyorum.

saygısızlık falan denmiş hiç alakası yok. seven adam ısrar eder abi nokta, bitti. bu da biraz yusuf güdük gibi oldu ama doğruya doğru. adam mustafa'yı aradan çekip nasıl da kavuştu cansu'suna? hele erkek adam dediğinin, zorbalık yapmadan tatlı tatlı ısrar etmesi, kesinlikle en olması gereken sey. ha yapmıyorsa; o zaman sevmemiştir. ciddi değildir falan yani... sevenin adı konacak önce. sonra sevgilinin, ilişkinin....

ben severim öyle köylü kurnazı, uyanık tipleri. bi adamın ilk evvela ne istediğini bi bilmesi lazım. hele yaş ilerleyince diyeceğim ama benim başından beri fikrim aynı. insan net olmalı hedefe ısrarla ilerlemeli. kadınken farklı mıyım? asla!..
keko meko izleyin, izletin, görün neymiş, ne değilmiş..*

(bkz: benim olacan kraliçam)
devamını gör...
kadın erkek farketmez tacizdir.

hiç mi karşınızdakine, kendinize saygınız yok, hiç mi gururunuz yok
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilişki istemeyen birine ısrar etmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim