çok seviyorum ben bu adamı. sesi, efendiliği, içtenliği kısaca her şeyiyle güzel adam. türkülerin de hakkını vererek söylüyor.
devamını gör...
şarkı söylemediğim zaman kekemeyim demişti. çok güzel sesi olan, çok beğendiğim türkücülerden biridir.
devamını gör...
sahnede zeybek oynayan türkücüdür. seviyorum hüseyin abi seni. çizgini hiç bozmadın.
devamını gör...
şu anda haluk levent ve ender balkır ile birlikte ibo show'a konuk olan türkücü. birazdan da sabahat akkiraz gelecekmiş. iboshow'da ilginç bir gün oluyor sanırım
devamını gör...
az önce televizyonu zaplarken gördüm. ibo show'da playback yapmadan, şarkı söylüyordu. sesi çok duru, güzel bence. biraz yaşlanmış maalesef.
devamını gör...
senelerdir bilir, dinlerim. çok temiz kalpli, beyefendi ve yakışıklıdır. ibo şov 9. bölüme konuk olmuştu; canlı performansı o kadar iyiydi ki, eskiden beri hiç hazzetmediğim urfa türkülerinin 10 gündür dilime dolanmasına sebep olmuştur. garip bir kuştu gönlüm performansı var ki aman allahım, ibo bile ağzı açık dinledi. çok güzel adam çok.
devamını gör...
senfoni orkestralarıyla performansı muhteşem olan ve türkiye'nin en iyi seslerinden biri olduğunu düşündüğüm; sesi gibi karakteri de mükemmel olan, tevazu sahibi bir adamdır, candır.
devamını gör...
.
devamını gör...
hiç yapmadığım şey ama gidip şu adamı böyle mıncık mıncık öpmek istiyorum.

devamını gör...
gerçekten varlığı gurur verici. böyle güzel bir sanatçıya sahip olmak çok kıymetli ancak biz tabii ki kıymetini bilmiyoruz. bir yazar arkadaşımızın da dediği gibi bence de ülkemizdeki en güzel sesli sanatçılardan. böyle duru, güzel ses, harika parçalar, çok güzel bir karakter, alçakgönüllülükle birleşince işte gerçek sanatçılığı görüyoruz.

(bkz: fuzuli kantatası) eserini dinlemeden ( spotifydan dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim çünkü ses kaydı youtube dakilerden sanırım biraz daha farklı). gerçekten lütfen kaliteli bir ses sistemiyle dinleyin, tüyleriniz diken diken olacaktır.
devamını gör...
acayip hayvanlara benziyirsen...
devamını gör...
kuzeni erdal erzincan ile girdiği şu bıyık muhabbetine çok güldüğüm pamuk şekeri.

devamını gör...
kekeme birinin bu kadar güzel şarkı okuyabilmesinin, yaşayan örneği.
çok da güzel gülüyor.
e o zaman, en sevdiğim şarkısını bırakayım, içimde kalmasın.
open.spotify.com/track/3rTV...
devamını gör...
yerim onu ben, mıncıklarım. hüüüü dost


devamını gör...
çok tatlı yaaaa... kekelesene guzum biraz yaaaa.

devamını gör...
"ah le yar" ile tanıdığım şarkıcıdır.


üstelik yedi numara dizisindeki yusuf güdük'ü aklıma getiriyor sürekli..
devamını gör...
böyle bir şarkıcı vardı bir aralar. dur bir dinleyeyim. "yar demedin" şarkısının topic (orijinal) olan youtube linkini bilen varsa dm'den atsın bir de. bulamadım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hüseyin turan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim