esdemirei ukdesidir.

emekli kıdemli albay ve kimyagerdir.

ışıkçılar tarikatının birnevi fikir önderi.

ihlas pazarlama tarafından dağıtılan renk renk dini kitapların yazarıdır.
araştırılırsa fetö gibi bir ekonomik ağa sahip olduklarını düşünüyorum.
devamını gör...
osmanlı milletler topluluğu adlı bir twitter hesabının düzenlediği kitap çekilişlerinde çekilişi kazanamayanlara sponsoru oldukları ve başkanlığını ahmet şimşirgil'in yaptığı adem eğitim kültür ve sosyal hizmetler derneği aracılığıyla ısrarla gönderttiği hakikat kitabevi’nce basılmış kitapların yazarı[nın adı soyadı]. bu kitaplar geldiğinde babama göstermiş, kendisi de namaz kılan cemaatin namaz çıkışı cami önünde birileri tarafından karşılıksız bir şekilde verdiklerini, kısaca ederinin olmadığını söylemiştir. tabii, bu kitaplar hakkında bilgi almak için sitelerine baktığımda kitaplar için ayrı ayrı açılan sayfalarda ya da tek görüntülenebildiği bir sayfada sesli dinleyebilmenin yanı sıra pdf, epub uzantıları ile indirme imkânı veriliyordu. “madem böyle bir hizmet sunacaktınız, neden o kitapları bastınız; madem kitapları basacaktınız, neden web sitenizde böyle bir hizmet sundunuz” gibi ikileme düştüğümü itiraf etmeliyim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hüseyin hilmi ışık" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim