öğrendiğimde hoşlanmaktan vazgeçerim. zira korku hoşlanmaktan daha baskın duygudur. hayvaları severim o ayrı
devamını gör...
artık hoşlanılmayan bir kız olacaktır. korkudan değil kızın içi boş sorumsuz bir insan ve potansiyel katil olmasından dolayı.
devamını gör...
o kıza can kurban. evet.
devamını gör...
hoşlanılan kızın nasıl bir insan olduğu ve köpeğini nasıl yetiştirdiği biliniyorsa sorun oluşturmayacak eylemdir.
özellikle batıda bebek bakıcısı olarak yetiştiriliyor bu hayvanlar.
ama hani ben haberlerde gördüm, beyni şöyleymiş, tuttu mu bırakmıyomuş, bizim bi tanıdık diye başlayacaksanız hiç yaklaşmayın hayvana da sahibine de.
bu hayvanlar canavar değiller. sahibi değilse eğer.
devamını gör...
köpeği besleyenin ruh hali olumlu sinyaller vermemektedir. erkek de olsa kız da olsa aynı durum. pitbull besleyen kız gibi, sosyal medya profillerinde elinde tabanca ile poz veren kız da aynı duyguyu aşılar.
devamını gör...
pitbull köpeklerden çekinenlere cesar milan’ın programının eski bölümlerini izlemelerini tavsiye ederim.
daddy isimli pitbull köpeğinin ne kadar sakin diğer köpeklere yardım eden bir köpek olduğunu gördükten sonra benim pitbull köpeklerine bakış açım değişti.

köpekler nasıl yetiştirildiklerine, ve sahiplerinin nasıl olduğuna göre tamamen farklı davranış sergileyebiliyorlar. pitbulllar ısırır demek bir nevi köpek ırkçılığıdır.

nasıl herkes başarılı bir şekilde çocuk yetiştiremiyorsa aynı şekilde herkes başarılı bir şekilde köpek de yetiştiremiyor. o yüzden bu hayvancıkların adı kötüye çıkmış durumda.

bir köpeğin cinsi ne olursa olsun, eğer tanımıyorsanız uzak durun ve zamanla yavas yavas ona yaklaşın. eğer bu köpek pitbull ise, iki kat uzak durun. tabiki bunum sebebi pitbull besleyenlerin kendi köpeklerini eğitme ve kontrol etmede son derece başarısız olma şansının daha yüksek olması. hayvancağızın bir günahı yok aslında.

bende yaklaşık iki yıldır bir köpekle beraber yaşıyorum. köpeğimle ilgili birçok sorum yaşadım. en sonunda hep aslında benim onu yanlış yönlendirdiğimi fark ettim. köpek sahibi olmak için insanın kendini yetiştirmesi, cesar milan’ın değimiyle sürü lideri olması lazım.

merak eden olursa, daddy’nin kısa bir tanıtımı. huzur içinde uyu büyük reis.
(https://youtu.be/ixzy53z4i1y)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hoşlanılan kızın pitbull beslemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim