#ödüllü filmler
aksiyon / suç / macera / kült-efsane
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

2 nisan 2021 de vizyona girecek film. vin diesel ve john cena ikilisi başrolünde yer alacak .paul walker'ın ölümünde sonra benim için pek bir anlam ifade etmeyen bir seri açıkçası ama sinema tarihinde araba ve aksiyon ikilisinin iyi bir örneği olan seridir.

devamını gör...
kamera çekimi yani hdcam versiyonu malum ortamlara düşmüş film..
her ne kadar artık modifiyeli araçlarla yarış mevzusundan kopmuş olsa da bu serinin temellerine saygı için, paul walker'a, nissan skyline'a saygı için bu filmi izlemek bir gelenektir, "olm faf serisi de bozdu iyice ya, ilk filmleri daha iyiydi" düşüncesi her ne kadar doğru bir düşünce olsa da bu seriyi takip etmek yazılı olmayan bir kuraldır.. izlenecektir, izlenmelidir..
devamını gör...
iki gün önce sinemada izleyip beğendiğim filmdir.

yani eleştirilere hak veriyorum. yarış filmi olmaktan çok uzaklaştı. saçma aksiyon sahneleri çok sıkıyor hak veriyorum. 5.filmden sonra başka bir şeye dönüştü ama severek izliyoruz eski filmler için hikaye için izliyoruz.
böyle şeyler izlemek isteyen bir kesim var. ben de öyle hissettim kendimi. izlerken rahatladım oh be dedim. detay kaygısı ve anlam kaygısı olmadan izledim. eğlenmek için. bol bol aksiyon bol bol saçma kavga sahneleri vardı keyif aldım.
eskiye dönüş sahneleri güzeldi. hikayenin bir tık o yöne dönmesi hoşuma gitti. finalden önce duygusal şeyler izleyeceğiz.
ayrıca her ne olursa olsun bir sürü karizmatik oyuncu ve karizmatik müzikler dinliyoruz. ülke ülke geziyoruz. zengin bir film hızlı ve öfkeli. para harcamadan çekinmiyorlar. seyirci keyif alıyor ve şaşırıyor.

filmin yönetmenliğini justin lin yapıyor. başrollerinde vin diesel, michelle rodriguez, jordana brewster, tyrese gibson, ludacris, nathalie emmanuel, john cena, sung kang, helen mirren ve charlize theron bulunuyor.

ayrıca sosyal medyada falan görüyorum herkes filmi ve seriyi gömüyor. kim izliyor lan bu filmi. kim izliyor?
herkes tarkovski , nuri bilge ceylan falan takılıyor sanırım.


filmde dom ve babasının gençliği sahneleri çok güzeldi zaten ilk filmde bahsedilmişti ufaktan. işin o yöne gitmesi hoşuma gitti. yedirdiler hikayeyi ve yedim gayet. han karakterinin ölmemesi olayı daha detaylı daha inandırıcı olabilirdi. saçma bir sahneydi. uzay sahneleri , mıknatıs halat sahneleri falan rezaletti. çıtayı iyice saçmalık seviyesine çıkardılar diğer filmde ne yapacaklar merak ediyorum. fiziğe ve gerçekliğe aykırı bu sahneleri biraz daha aza indirseler tadından yenmeyecek.
ayrıca son sahnede brian'ın meşhur skyline arabasıyla geldiği kısımda çok kötü oldum. arabadan falan inecek zannettim. sanırım son filmde az da olsa gösterecekler. uzaya gidecek teknolojileri var bunu da yapsınlar mutlu olalım.
filmde mekanlar çok güzeldi keyif aldım. özellikle ilk başlarda girdikleri orman gibi yer çok güzeldi. görüntüleri izlerken baya keyif aldım.
tyrese gibsen karakteri ise her zaman olduğu gibi çok komikti. çok seviyorum bu adamı izlemeyi.


sonuç olarak tavsiye ederim gidin izleyin veya internetten izleyin eğlenceli güzel bir film olmuş.
devamını gör...
hayatımda bu kadar sıkıcı ve rezil az film izlemişimdir. hızlı ve öfkeli serisi hayranı olarak biri diyorum ki çıta yerlerde.

5. filmde zirvesini yaptı bu seri, sonra düşüşe geçti. 9. filmde de dibi gördü.
devamını gör...
hızlı ve öfkeli hayranı olarak herkes gibi düşündüğüm tek şey 5. de zirve yapmalılardı.5 ten sonraki filmlere asla kötü deyip haklarını yiyemem ama genel olarak biraz hikayeden uzaklaşma var tabi . 9. filme gelecek olursak filmdeki eski zamanlara dönüs kisimlari asiri iyiydi diger filmlere nazaran duygusallik yonunden farklilik olmus her ne kadar giderek farkli bir boyut alinsa da sacma sapan kavga sahnelerini eğlenmlik aksiyon sahnelerini severek izledim. yani yılların eskitemediği seriyi oyuncuları yazarları fln gömmek yerine filmin tadını çıkarmaya çalışsanız bence hiçbir sorun kalmayacak .
devamını gör...
karantina sonrası ilk defa sinemaya gitmemde izlediğim filmdir. hızlı ve öfkeli serisini çok severim, filmlerinde geçen her bir şarkı da ayrı kalitelidir. fakat bu son filmi beni sarmadı, nedendir bilmem fakat aksiyon açısından da etki etmedi bana. izlemeyen arkadaşlarım için spoi de vermemek istiyorum bundan dolayı bu kadarı yeterli.
devamını gör...
bu filmde kimse ölmüyor heralde. letty öldü geri geldi, han öldü geri geldi. ölen şaka yaptımmm dercesine 2-3 film sonra çıkıyor piyasaya.

filme gelince 2.5 saatlik hayal kırıklığı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hızlı ve öfkeli 9" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim