normal sitcom dizi , aşırı overrated. gereksiz overrated hatta.
devamını gör...
abartılmak değil de sevmek diyelim
devamını gör...
katılıyorum bence friends onu beşe katlar.
devamını gör...
4. sezonunda final yapması zirvede bıraktıracaktı bu diziyi. sonuna kadar izledim ama 4ten sonra is alışkanlığa döndü ve eskisi kadar eglenemedim malesef. elbette vardı birkaç bölüm ama yeterli değil.
devamını gör...
gram komik olmayan,tamamı gibi finali de kötü olan dizi.
devamını gör...
dizinin abartıldığı gibi barney de abartılıyor.hiç komik olmayan,leş,sapık bi karakter.buna rağmen öve öve bitiremiyorlar cidden anlamıyorum insanları.
devamını gör...
katılıyorum .izledim ve güzel vakit geçirdim. ama izlemesem de bir şey kaybetmezdim.
devamını gör...
(bkz: herkesin dizisine kimse karışamaz)
devamını gör...
benim için tanımı "güldük, eğlendik hadi dağılalım" olan dizi.
devamını gör...
güzel ama abartılacak kadar değil katılıyorum hayatıma bir anlam ifade edecek hiçbir şey yaşanmadı dizide.
devamını gör...
başlığı görünce kolları sıvayıp geldim...
himym izlemesi emek isteyen bir dizi ve karakterleri kendi arkadaşın gibi görmeye başlıyorsun bir süre sonra, çünkü vaktinin büyük bir bölümünde onların hikayelerine tanık oluyorsun ve gayriihtiyari içindeki sevgi selinin bir yerlere taşması gerekiyor.
o taşma olayına abartmak diyeceksek diyelim, abartılacaksa himym abartılsın...
devamını gör...
eğer izleyip geçerseniz, abartıldığını düşünürsünüz. son sezonun son bölümüne kadar yanlarında olursanız, arkadaş grubunun bir parçası olursunuz. bu başlığı açan arkadaşın sonuna kadar izlediğini düşünmüyorum açıkçası.
devamını gör...
arkadaşlar himym robin benim ilişkilerdeki, ted arkadaşlıklardaki, barney (bu konuya değinmek istemiyorum), lilly sevmediğim ortamlardaki ve marshall ise acı çekerkenki halim. nasıl abartmayabilirim, hayatımın her bir dönemini dizideki karakterlere uyarlamışlar...
devamını gör...
abartılıyor olsa bile güzelliğinden ödün vermeyen dizi. keyifi yerine getiren suratlara tebessüm oluşturan gayet hoş bir dizi. kim ne derse desin, insanların söylediğine takılmayıp hür iradenizle izleyin.
devamını gör...
yoo hımym hiç abartılmıyor bile. şu friends ve seinfeld izleyen dinozorlar sayesinde hımym konuşulmuyor bile.
devamını gör...
tarihin en iyi sitcomu benim için iki tanedir.

(bkz: it's always sunny in philadelphia)
(bkz: malcolm in the middle)

ve ilklerden olduğu için, costanza! için;

(bkz: seinfeld)
devamını gör...
ingilzicemi geliştirmek için ing altyazılı izlediğimden midir nedir, ben de bu dizinin fazla abartılmış olduğunu düşünüyorum.
devamını gör...
insanlar abartmayı çok seviyor. son bölümüne kadar izlediğim eğlenceli bir diziydi ama bu kadar abartmaya sanki dünyayı değiştirmiş gibi davranmaya lüzum görmüyorum. büyük kitlelerin ilgi duyduğu her şey gibi overrated.
devamını gör...
“aşırı abartılması” abartmak eylemi zaten aşırıdır. ek olarak aşırı demek mübalağa yapmaz, anlam kargaşası oluşturur. ayrıca birkaç yorum yukarı “tarihin en iyi dizisi” olarak nitelendirilen diziler de kişinin veya kişilerin kendi abartısı olabilir. benim en sevdiğim dizi belki himym değil ama bir başkasının olabilir.

neden yapıyorlar bilmiyorum ama bu tür başlıklar o kadar anlamsız ki… bir insan seviyorsa seviyordur. çok seviyorsa çokça güzel sözler söyleyebilir veya sevebilir. abartabilir de. bunu sorgulamak komik :)

ama ben en çok seinfeld severim o ayrı. kramer!
devamını gör...
katılmadığım önerme. bence daha da abartılabilir. zaten toplasan kaç tane mükemmel sitcom var ki?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"himym'ın aşırı abartılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim