bu konuda erzurum, trabzon ve konya birbirleri ile yarışıyor diyebilirim. ama konya liderliği kimseye kaptırmıyor vesselam.

artık bu yıldan itibaren diğer şehirlerimizinde bu döngüye girmesini istiyoruz. eyyy yozgat, eyyy çorum duy sesimizi.
devamını gör...
bu benim bir akrabamdır adam çok istikrarlıydı.
önce konya'da bir üniversite kazandı ve ramazan ayında ben özgürüm deyip dayak yemiş ardından okulu bırakıp erzurum yazdı ve yine aynı sözleri sarf edip farklı bir sonuç beklemiş.
dayak yemesine bir şey demiyorum ama insan tercih yapma konusunda biraz seçici olur resmen ateşlere yürüdü bir zamanlar üniversite tercihleri ile ve sonunda istanbul seçip rahata erdi.
devamını gör...
(bkz: başlığı okurken yorulmak)
devamını gör...
müslümanlığı her sene örf ve adetlere göre yapan halkımızın bu çomar davranışları gayet doğal yani ne diyebiliriz ki.
devamını gör...
doğruluğu nedir bilmediğim iddia. nerde olursa olsun oruçlunun oruç tutmayana tepki göstermesi kabul edilir gibi değil. yalnız itiraf edeyim müslüman bir ülkede ramazan ayında sokaklarda her zamankinden daha dikkatli olmaya teşvik ettiği için hoşuma gitmiyor da değil. elinize sağlık konya, trabzon, erzurum'lu kardeşlerim. siz varken her zaman umut var. *
devamını gör...
kapitalizme esir olmayan, bunun karşısında direnebilen kaldı mı gerek ülkede gerek dünyada ?

konya da bundan nasibini alan bir şehir. evet kendi içinde hala bir çok konunun simgesi gibi görme adeti, bu misyonu kendi kendine yakıştırma durumu var burada hala ama,

ramazan ayında lokanta, cafe, restaurantın camlarına yapıştırdığı manzara temalı kağıtla uyguladığı kamuflajla, içeride yeme içme servisi veren yer dolu artık konya.

mecbur çünkü , bir ay kapanması demek, kirası vergisi algısı çalışan maaşları vs. deyince çok ciddi bir külfet esnaf için. öyle olunca da bur çok yer açıktır konya'da artık.
eskiden bir ay bu giderleri karşılamak işletme sahipleri için büyük yük olmazken, gelinen noktada bu mümkün olamamakta ve esnaf bu şekilde bir yol izlemekte.

haa, adam dövülmüş, münferit bir olaydır, kenarda köşede yaşanmıştır, ancak geneli yansıtmamaktadır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"her sene ramazan ayında oruçsuz olduğu için dayak yiyen ilk kişinin konya'dan çıkması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim