en basit tabirinden art niyettir veya bir düşmanlıktır diye düşünüyorum.
içeriğin ve olayların gelişmesinin önemi yoktur. kurtuluş savaşı için bile "barbar türkler binlerce insanı öldürdü" diyecek insanlar var şu hayatta ve beni geriyorlarken tam bu gerginliğin ortasında aklıma birden bizon karikatürü geliyor, sonra alıyor beni bi gülme.
devamını gör...
kendini türk hissetmeyen kişidir, biyolojik olarak türk değilim, ama bu memleketi kendimden bir parça görüp, bu memleket için her türlü faydayı sağlamaya çalışıyorum, farklı ülkelerden arkadaşlarla buluştuğumuzda genelde hep iyi yanlarını anlatırdım.
türkiye'yi kötüleyen insan gerizekalıdır kısaca, kendi vatanını dışarıya kötü lanse ettirmesi, o kişinin de imajının düşeceğine delalet eder.

ulan ayıp lan, atatürk'ün düşüncelerine bağlı kalın bari. hala orta asyadan falan bahsediyorlar. sevin ulan vatanınızı gerçekten çok büyük hainliktir bu. ne mutlu türküm diyene !
allah türkü korusun, camiler susmaz bayrak inmez ıulan var mı karşı çıkan !
devamını gör...
iyi bir tarafımız var mı ki lanse edelim?
devamını gör...
önce devlet insanlarına ülkeyi ait hissettirecek. insanlar bu ülkeden harıl harıl kaçmak yerine ülkeyi sahiplenecek. saçma sapan vergiler falan kalkacak. ekonomiyi düzeltecek adaleti tesis edecekler. ondan sonra insanlar ülkesini suçlarsa haklısın. ama şu manzarada herkes haklı.
devamını gör...
sen durup dururken, atlara atlayıp uzak asyadan gel, milletin kurulu düzenini yak yık, işgal et 1500 yıllık kiliseyi camiye çevir, sonrada bık bık bık. yukarda yazar yazmış, harbiden düşünüyorum hangi konuda haklıyız yaw?
devamını gör...
insanlar genelde ülkemiz konusunda objektif olamıyorlar. ya ülkeyi göklere çıkarıp taşına toprağına nehrine bilmem neyine tapıyorlar, ya da ülkeyi ölesiye suçlayıp avrupa sevicisi, sözde medeniyet aşığı oluyorlar. elbette medeniyet güzel bir kavram fakat ülkemizi cennetmiş gibi övmenin ülkemize hiçbir yararı olmayacağı gibi medeniyet yokkk nefret ediyorum iğreniyorum türkiye xd havalarına girmenin de ülkemize hiçbir yararı yok. 'soykırım' konusu tartışılır fakat şu da söylenebilir ki dünya üzerinde şu an medeniyet ismiyle anılan çoğu ülke bir sürü soykırım yaptı. elbette bu bir mazeret olamaz ama barbarlık veya medeni olmak insanları öldürüp soykırım yapmaktan bağımsız kavramlar.

bir gün bu ülkeden gitmeyi istiyor olabilirsiniz. ülkeden bıkmış, yorulmuş, nefret etmiş de olabilirsiniz. ama unutmayın ki gittiğiniz hiçbir ülke vatanınız gibi olmayacak. eğer kendi vatanınıza nefret kusarak hayatınızı geçirirseniz de bir vatanınız da kalmayacak. orta doğu'da yaşıyoruz, belki de bir gün savaş bizim ülkemizi de elimizden alacak, bilemeyiz. bu yüzden nefret etmektense tarihinizi iyi bilin ve objektif bir şekilde hareket ederek geçmişte olan hataları ülkenize tekrar yaşatmamaya çalışın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"her konuda türkiye ve türkleri haksız bulan kişiler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim