olay hikayeleştirilebilir ama şimdi gecenin köründe onu yazmakla uğraşamam fakat bir şarkıcı bu durumu yaşamıştı.
şimdi türk milleti zekasina göre bir yatakta 2 kadını basmak çok cazip gelebilir çünkü bu 4 adet meme demektir ama psikolojisi nasıldır acaba?
düşünün; kadınsın ve eşin seni bir erkekle aldatıyor veya erkeksin ama eşin seni bir kadınla aldatıyor!
bir insan o sırada bunun sebebini düşünürken kendini nasıl hisseder acaba.
devamını gör...
tercih meselesi, ama işin içinde aldatma olmasaydı daha iyi olurdu, kim neyi tercih ediyorsa onu yapsın, sadece göz önünde olmasın, çocuklara gençlere kötü örnek olmasın.
devamını gör...
hemcinsinle aldatılmak nasıl bir duygu veriyorsa aynı duyguları verir.
homofobik bir insan için ise aman allahımm ben o kadar çirkinim ki beni bi erkekle /kadınla aldatıyorr gibi düşüncelere sevk edebilir.
ama özünde aldatma aldatmadır, cinsin bir önemi yoktur.
devamını gör...
aldatma eylemini daha masum hale getirmediği gibi daha çirkin bir hale de getirmeyen durumdur. aldatma eylemi başlı başına iğrençtir.
devamını gör...
hemcinsin olan biriyle aldatılmakla aynı görünüyo fakat acaba beni hiç sevmedi mi hiç beğenmedi mi de dedirtebilir. çünkü sevgilin biseks değilse ilgi alanının dışındaymışsın ve bakın kızlardan hoşlanıyorum diye insanlara göstermesi için kullanmış olabilirsin. geçmiş olsun.
devamını gör...
yaşamayan bilmez biz ne bilelim şimdi!(dir.)
devamını gör...
yakalanmazsan sorun yok ama yakalayan kişi olursa acaba bari hemcinsim olsaydı keşke der mi acaba diye merak ettiğim aldatma biçimidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hemcinsin olmayan biriyle aldatılmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim