yürütmenin yargısı mı canım?
devamını gör...
şahsen sorun etmiyorum ama hdp kapatıldığında boşa çıkacak 6.5 milyon oy var ve elbette bazı siyasi partiler bu oyları düşünerek bazı politik yatırımlar yapabilir ve hdp'nin haksızlığa uğradığını beyan edebilir. bu onları kandilin sözcüsü yapmaz. kuduran sizsiniz aslında, biliyorsunuz ki hdp kapatıldığında bölge haklının tercihi chp'den yana olacak ve hdp'ye yaptığınız gibi %3-4 oy aldığınız illere kayyum aracılığıyla çöküp yönetemeyeceksiniz.

hdp ile ittifak yapiyürler lafları da boşa çıkacak, çünkü ortada hdp diye bir parti kalmayacak.

ha ben gayet iyi biliyorum ki laf olsun, dostlar alışverişte görsün icraatlarından biri bu da. hdp iki gün sonra odp olarak geri dönecek ve kimse de sesini çıkarmayacak.

sorarlarsa terörle mücadele ediyoruz dersiniz. sanki hdp bugün kurulan bir partiymiş de teröristlerin kucağına bugün oturmuşlar gibi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hdp hesap verecek diye kuduran güruh" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim