mahir ünal'ın yaptığı açıklamalardır.


akp genel başkan yardımcısı mahir ünal, 1960’dan 2002’ye kadar geçen 42 yıl için “istikrarsızlığın ve güvensizliğin hâkim olduğu kayıp 42 yıl” dedi. “millet 2002’de eski siyaseti tasfiye etti. 2002’de adeta ak parti, türkiye’yi uçurumun kenarından alıp 2021’e kadar her anlamda bir süper güç haline getirdi” diyen ünal, “20 yaşındaki bir parti 19 yıldır iktidarda, artık yetmez mi?” eleştirilerine de, “hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz!” şeklinde yanıt verdi.

akp’li ünal, partisinin 7. olağan kongresi öncesinde hürriyet’ten tülay demir’in sorularını yanıtladı. akp 7. olağan kongresi’ni, “2023’ün başlangıcı” olarak tanımlayan ünal, şunları kaydetti:

“yani biz bu kongredeki kadrolarla 2023 seçimlerine gideceğiz, bu kadrolarla cumhuriyet’in 100’üncü yılını karşılayacağız ve ikinci büyük yürüyüşümüze başlayacağız. 19 yıl boyunca sağlıkta, ulaşımda, bilişimde, eğitimde, özetle her alanda türkiye’yi 2023’e hazırladık. şimdi bize diyorlar ki “19 sene oldu, 20 sene oldu”... biz de onlara diyoruz ki “biz daha yeni başlıyoruz”… bugüne kadar yaptığımız her şey aslında hazırlıktı. hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz. 24 mart yeni ve büyük bir yolculuğun başlangıcı.”

“geri baktığımızda türkiye’ye dair bütün hayallerimizi gerçekleştirdik diyebiliriz”
“bugün geriye dönüp baktığımızda, türkiye’ye dair bütün hayallerimizi gerçekleştirdik diyebiliriz” diyen ünal, “2002’de bugünkü türkiye’yi anlatsaydınız insanlara, kimse inanmazdı. nasıl ki 2002’de 2021’in türkiye’si hayalse... şimdi de inşallah 2030’ların, 2040’ların türkiye’siyle ilgili hayallerimiz var ve onları da gerçekleştireceğiz” dedi.


link
devamını gör...
iktidar yetkilileri dört koldan bu denli saçma, bu denli temelsiz ve komik açıklama yapmayı nasıl beceriyorlar. fragman buysa film çok tat kaçırır
devamını gör...
korku salan açıklama.

bu 19 yıl sadece bir hazırlıksa, hazırlık sonrasını tahayyül edemiyorum.

ayrıca “1960’tan 2002’ye kadar olan kayıp 42 yıl” diyerek, demokrat partiyi arada derede akladığı gözümden kaçmadı. 1994’ten sonra istanbul hariç demeyi unutmuş olmalı.
devamını gör...
bir insan bile 9 ayda dünyaya geliyor, neyin hazırlığı 19 yıl sürdü?
devamını gör...
neyin hazırlığı mı 19 yıl sürdü? hemen açıklayayım: atatürk'ü unutturmaya çalışmak, elimizde avucumuzda ne varsa satmak, zengini daha zengin yapmak, ormanları yakıp avm açmak, tarihî yerleri mahvetmek, yol yaptık köprü yaptık deyip bu yol ve köprülerden geçmeyene bile para ödetmek, yağ kuyruğu çöp kuyruğu diye zırvalarken ülkedeki ekmek kuyruklarını görmezden gelmek, ülkemizde yetişen ürünleri dışarı verip sonra onlardan satın almak, atatürk'ün kurduğu ve gelecekte olabilecek şeyleri söylediği bu yıkılmaz cumhuriyeti yıkmaya çalışmak 19 yıl sürdü! siyasetle ilgili yazmayayım, konuşmayayım diyorum sürekli kendi kendime ama pazar yerinden sebze toplayan insanları gördükçe konuşmadan edemiyorum! atatürk umudunu gençliğe bağlamıştır ve ben de gençliğin büyük kısmının gerçekten bilinçli olduğunu görüyorum. bu yüzden umudum var...
devamını gör...
fragmanı kötü filmin kendisi de kötüdür. yine peşlerinden amaçsızca koşanları avutuyorlar.
devamını gör...
lsd kafası.
devamını gör...
sıkıntılı 10 yıl ve kabus gibi 9 yılın ardından söylenebilecek tek söz; bak şuradan ... git.
devamını gör...
tüm tuşlara bastıklarını gösteren komik cümle.
devamını gör...
''2002’de bugünkü türkiye’yi anlatsaydınız insanlara, kimse inanmazdı'' demiş mahir ünal.

2021'e geldik hala inanamıyoruz başkanım. umarım yaptığınız hazırlık boşa gider tek temennimiz.
devamını gör...
1060 yılından sonraki istikrarsızlık mı? *menderes lekelenir diye korkularından büyük devalüasyonu saklamışlar.

4 ağustos 1958 tarihinde adnan mendereshükümeti zamanı 2,83 lira olan abd doları 9 liraya çıkip bir gecede %300 arttı bu sebeple tarihimizin en büyük devalüasyonun yaşandı. devalüasyon sonrası ülkenin tepetaklak çakıldığını bilmesek inanacagiz.
(bkz: cahil beyanı)
(bkz: 4 ağustos 1958 doların bir gecede 2,83 liradan 9 liraya çıkması)
devamını gör...
yav he he.
devamını gör...
fırtına öncesi sessizliği daha önce duymamış kişi beyanı. yürüyüşe yeni başlıyormuş, fırtına kopunca topuklarını k.çına vura vura kaçacak ilk kişi.
biz de bekliyoruz 19 yıldır, tarihi tekerrür ettirmek için.
devamını gör...
bu kadar acele etmeseydiniz kardeşim, acele işe şeytan karışıyor bak.
devamını gör...
bu kadar oyalandık yeter. uzan şöyle diyor, filmimde seni başrol oynatacam diyor
devamını gör...
19 yılda tatlı tatlı ponçiklediler..baktılar kuru gürültüyüz.. ses var görüntü yok..
şimdi bi kerede son ponçiklemeyi yapıp uzaklaşacaklar..
adamlar 2023 de öyle bi bomba bırakacaklar ki. istedikleri gibi bi 100 yılda bu tayfa unutulmayacak..
devamını gör...
öldük öldük yeter vurmayın daha!
devamını gör...
hazırlanmaları ne kadar uzun sürdüyse yok olmaları da o kadar kısa olacak bence. batağa doğru sürüklenirken paçamıza yapışmasalar keşke. pisliklerini üzerimize sıçratmadan yok olmayacaklar, tek korkum bu.
devamını gör...
hahshhahshashahahshshahs
komikmis
devamını gör...
uçuşa hazırız, kemerlerinizi bağlayın. (bkz: lost)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü asıl şimdi başlıyoruz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim