her çıktığı gerek televizyon gerek sosyal medya canlı yayınında, her yaptığı gerek paylaşımda gerek yorumda gerek attığı özel metin ve sesli mesajlarda pot üstüne pot kırmayı becerebilen ruh sağlığı üzerine araştırma konusu olduğuna inandığım sözde müzikle uğraştığını iddia eden bir kişi. geçmişte oto sanayideki bir camide çıktığı minberde kendisini övmesi ise ulaştığı mertebeyi gözler önüne sermektedir.
devamını gör...
kim olduğunu, alamet-i farikasını, ekşi debe'de sürekli kendisi ile ilgili bir entry görmemin sebebini bir türlü çözemediğim bir insan. kim la bu herif, neden bu kadar çok bok atılıyor bu adama. ben neden bu seneye kadar hiç duymadım bu abinin adını? olayı ne bu amcanın?
devamını gör...
gitar çalan bir abi sadece. çaldığı gitarda sesi de kulakları tırmalar
devamını gör...
çok pis gitar parçalayan tevazu abidesi.

devamını gör...
doğu perinçek'in gitar çalan versiyonudur. kendisini "üstad dr." ünvanıyla ansa da gençler arasında ünvanı "hüstad" dır.
devamını gör...
yeteneği ve çalışmalarının karşılığını alamadığından psikolojisi bozulmuş manyak bir insandır kendisi. benimle de gereksiz yere polemiğe girmişliği vardır. manyak adam ben kimim de bana bile cevap verip konuyu uzatıyorsun. milletin 4 yılda bitiremediği amerika berklee müzik akademisini 2 yılda birincilikle bitiren tek kişidir dünyada da. yaşayan efsanedir ama manyaklığı olmasa.
devamını gör...
bir rivayete göre irlanda’dan oba beyliği, danimarka’dan kabile şefliği, papua yeni gine’den vikontluk ünvanlarına mazhar;

en sevdiği hayvan ithorozu olan alemlerin hüstadı, ultra mega ordinaryüs profesör doktor pratisyen intern virtüöz.
devamını gör...
ankara'da tunus caddesi'nde gezinirken karşı kaldırımda başında beresi, uzun saçlı, sırtında gitar kılıfı taşıyan birini gördüm. bu adama çok benziyordu, belki de kendisiydi.
devamını gör...
sanırım kendisi megalomani'den müzdariptir.
devamını gör...
(bkz: pipi)
devamını gör...
hakkında, son zamanlarda radarına aldığı malum sözlükten sıkılınca rotasını yavaş yavaş kafa sözlüğe çevirmiş diye dedikodular dolaşan kainatın hüstad-ı azam virtüözü.
devamını gör...
halkında bu kadar az tanım girilmesine, yakında kallavi bir youtube videosuyla cevap vermesi muhtemel kişi.
devamını gör...
çok içten küfür eden hüstad. hastasıyım.
devamını gör...
kafa sözlüğe teşrif etmesini istediğimiz über süper evvelin ve ezelin hüstadı
devamını gör...
yazmayın ya!
devamını gör...
kendini uluslararası sanatçı zanneden birsürü sahte ödülü, plaketi bulunan bir müzisyen. sadece bir müzisyen bence. kendisine üstad dr. hasan cihat örter denmesini istemektedir. internet aleminde benimde içinde bulunduğum sağlam bir troll kitlesine sahip her iki lafından biri neredeyse küfür olan narsist kişi. müziğe en yakışmayan şeyin ego olduğunu düşünüyorum bu adamda da bolca var açıkçası. her çaldığı enstrüman cızırdıyor gitar, piano, bağlama. tamam çalıyor eyvallah ama kendini gördüğü yerin çeğreğinde bile değil. sosyal medyada aldığı eleştirileri hakaret olarak algılıyor ve bu eleştirilere dava açacağını, onları bulacağını, pişman edeceğini sıkça dile getiriyor. bazen ölüm tehditleri bile yağdırdığı oluyor. en meşhur videosu (bkz: https://youtu.be/d5tvXuRYg8o). çok fazla küfür içeriyor video söylemedi demeyin. zaten en iyi yaptığı şey küfür etmek.
devamını gör...
gerçekten de ajdar'ın gitar çalan sürümü. tam bir ruh hastası, paranoyak
devamını gör...
ithorozları, kutsal miğfer ve poncikcik gibi siber zorbaların saldırısına uğrayan hüstadımızdır. cazur cuzur gitar çalmakta olup; rivayete göre onu çıplak kulakla dinleyen hamile kadınlar, çocuklarını düşürürmüş.

ben kendisini ve akın ok beyefendiyi gerçekten seviyorum.
devamını gör...
tam bir boomer olan hüstad.
devamını gör...
neredesin eyyy sırma saçlı hüstad!!!

tanım: alemlerin hüstadı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hasan cihat örter" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim