yazarlara bir ankettir.

konuyu bilmeyen arkadaşlar varsa eğer kısaca bir açıklama yapalım. başlıkta değinilen ayna erised(türkçesi kelid) aynasıdır ve albus dumbledore'dan duyduğumuz kadarıyla kişinin yüreğindeki en derin ve en umutsuz arzuları yansıtmaktadır.

şahsen ben bu aynaya baksaydım muhtemelen içinde islamcıların, solcuların, liberallerin ve kürtçülerin olmadığı bir türkiye görürdüm diye düşünüyorum.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yine günlerden bir cumartesi. piyanomun karşısında duran dikdörtgen, upuzun ve kalabalık bir yemek masasındayım. zümrüdüanka yoldaşlığı’nda ki gibi fakat her yer aydınlık. derdi, kederi kapıda bırakıp oturmuşuz masamıza. özene bezene hazırladığım onca yemekler, davetlilerimin en sevdiği içecekler var.
devamını gör...
biz bu şansla en fazla ebemizinkini görürüz.
devamını gör...
sanırım sonunda kendi kitabımı yazdığımı ve imza günüm olduğunu görürüm.
devamını gör...
ne güzel okuyordum entryleri..
o resim ne öyle..
sabah sabah.. kesin günüm kötü geçecek..
tanım: siyasetin değil vicdanın ongorusuyle özgürce yaşamak..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"harry potter'daki aynaya bakıldığında görülecekler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim