ikisi de ünlü ikisi de başarılı. fakat öldüklerinde herkes acun'u değil haluk levent'i hatırlayacaktır. çünkü yalnızca kalplere dokunanlar unutulmaz olurlar.
devamını gör...
öldükten sonra kim hatırlanıyor ki sanki, 3 gün 5 gün. adam bu dünya' da hayatını yaşıyor, gerisi çok da umurundaydı sanki.
devamını gör...
para halk içindir vs para para içindir.
devamını gör...
acunu gram sevmiyorum. haluk levent ise adeta bir iyilik meleği. onlarca insana yardım ediyor bundan daha önemli ne olabilir? o yüzden bu versusu haluk levent alır.
devamını gör...
acur kim lan dediğim versus. asam doymak bilmiyor, milletin bedavaya izlediği zevklerine bile göz dikip hepsini kendi bünyesine taşımaya çalışıyor. gözün doysun be.
devamını gör...
bir tarafta sosyalizm, diğer tarafta kapitalizm. haluk levent gönüllerin şampiyonudur, acunun canı cehenneme.
devamını gör...
(bkz: üzüm bağı vs tirbüşon)
devamını gör...
ikisini kıyaslamak çok saçma. ikiside başarılı insanlar biri gönülleri fethediyor diğeri reytingleri.
devamını gör...
elma vs armut. armut demişken acun harbiden armuttur yani. lüks yaşayıp insanların gözüne sokan sonradan görmedir.
devamını gör...
acun abi daha havalı.
devamını gör...
meriçlik konusunda haluk leventin üstüne tanımam.
devamını gör...
akıllara perception is reality sözünü getiren versus. sanırım yeni nesil haluk levent'i sadece ahbap'tan ve yaptığı iyiliklerden ötürü sanıyor. ben haluk levent'i çok severim. müziğini gençliğimde çok dinlerdim. onlarca kez konserine gitmişliğim vardır. ancak haluk levent dolandırıcılıktan, karşılıksız çek işinden hapis yattı. hatta bir keresinde konser esnasında sahneden alıp götürmüşlerdi diye hatırlıyorum. ve sonrasında öyle mükemmel bir çalışma ve algı yürüttü ki şuan türkiye'de en güvenilir isim anketlerinde başı çekiyor. yani algı her şeydir. sadece gördüklerinize inanmayın. acun'da büyük adamdır. büyük iyilik severdir. acun yanında yüzlerce binlerce işçi çalıştırıyor. yani algı ile sadece hareket etmeyin. ikisi de güzel insandır.
devamını gör...
acunu bilmem de haluk levent, ülkenin duygusunu sömürmenin yolunu bularak çok iyi tiyatro oynamıştır.
devamını gör...
haluk levent adam oğlu adamdır. sanatçıdır. acun sa hayatımıza survivor vs gibi kanserleri kazandırmış tek başarısı dünya tv'lerini fln izleyip aa ben bunu türkiyede de yaparım demek olan biri benim için.
devamını gör...
mortal kombat 11 deki acaip versuslar gibi olmuş. yanıt veriyorum haluk levent döver.
devamını gör...
bu iki ünlümüz arasında versus açılacak bir alaka bulamadım, kimi yazarlar ideolojik açıdan ele almış, kimisi şahsi özellikleri açısından ele almış fakat ben yine de anlam veremedim bu versusa dolayısıyla yorum da yapamayacağım. aralarında bir mevzu oldu da onu mu konuşuyoruz, benim mi haberim yok? yoksa sadece mukayese mi etmekteyiz?
t: aralarındaki versusa anlam veremediğim 2 ünlümüz hakkındaki başlıktır.
devamını gör...
ikisinin niye kıyaslandığını çözemediğim başlık...
devamını gör...
haluk levent gerek karakteri gerek kişiliği ile 10 numara bir insan mesela helinizin duyduğu ve aşk şarkısı sandığı elfida'yı maddi zorluk çektiği dönem hastanede ki kızı beyza için yazmıştır ve kızına iyi baksınlar diye hastanedeki doktorlara ücretsiz konser verdiği günde melek olup uçtu... bu kadar acıya rağmen ayakta kalan hakka sığınan bir adamdır haluk levent.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"haluk levent vs acun" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim