evet uzun haftalardır şaşıp şaşıp kalıp gözlemlediğim olay. oturduğum sokak ne ararsan var bir sokak sözlük. marketler gırla 10 tane kahvaltı market tarzı market, fırın balıkçı vs. diyeyim. hafta sonu 17:00'a kadar market alışverişi serbest malum, 16:00'a kadar hafif yoğun olan güzide sokağım 16:00 hatta 16:15'ten sonra bir çıldırıyor ki sanki bombardıman anonsu yapılmış! her yerde kuyruk a101'de sadece bir personel müşterileri teker teker içeri sokma görevine geçiyor. yani bu nedir sözlük, üşengeçlik mi? denyoluk mu? banane banane ben de corona olcam bendeee mi?? çobansız koyun sürüsü ülke yeminle!
devamını gör...
o kadar vakit varken gideyim de erkenden işlerimi hallederim, alacağımı alayım demiyorlar, keyiflerini bozmak yerine aman zaten şurası 1 saat kala yarım saat kala giderim ne acelesi kafası olan bir toplumla yaşıyoruz. sonra virüs niye artıyor, böyle bilinçsiz ve cahil insanlar yüzünden artıyor. herkes son ana bırakmaya çalışıyor işlerini, bir de kurallara uymayıp ısrarla hiçbir amacı yokken amaçsızca sağa sola gezmeye giden tipler var. zaten bu bilinçsiz insanlar olmasaydı virüs bu kadar artmazdı.
devamını gör...
aynı tiplerin cuma akşamı, sanki bir daha hiç markete gidemeyecekmiş gibi heyecanla ve telaşla markete hücum ettiklerine yemin edebilirim. halbuki ertesi sabah 10'da gidebilecek yine. bir de aynı tipler çıldırmış gibi cuma akşamı kuruyemişçide kuyruk oluyorlar. korkuyorum bitirecekler siyah çekirdeklerimi. korkudan perşembe'den alıyorum çekirdeğimi ama ya bir perşembe gidip alamazsam da cuma'ya kalırsam? bırakın len çekirdeklerimi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hafta sonu 16:00'da markete hücum eden tip" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim