kişiden kişiye göre değişir ama ben zeki kadını tercih ederdim.
devamını gör...
zeki olan güzel kadın. bunu elbet birileri yazacaktı.
devamını gör...
hem güzel hem zeki kadınları tercih ederim. var mı demeyin, evet var(dı).
devamını gör...
her türlü güzel kadının kazanacağı versus. boşuna kimse kendini kandırmasın beyler.
devamını gör...
bana göre güzel kadının kazanacağı kıyaslamadır. kadın dediğin tatlış, masum, saf olur. zeki kadın bu saydıklarıma uzaktır.
devamını gör...
zeki kadının 231424 - 0 önde olduğu versustur.
devamını gör...
karışık olanı yok mu bunun?
mesela güzel olup aptal olan kim var aklınızda örneklerseniz bunun üzerinde konuşuruz.
devamını gör...
zeka dediğimiz şey çok tartışmalı. matematiği iyi diye kimseyle sevgili olmam yani. bence zeki kadın matematik yapan inek tipler değil duygusal zekası olan kadınlar.

akademik olarak başarılı insanların sosyal olarak yetersiz olduğunu düşünüyorum. mesela ben akademik olarak hayatımda hiç başarılı olmadım ama insanlarla iletişim kurmada iyiyim.

kastettiğim facebookta 5000 arkadaşım olması değil. empati ve sempati duyabilmekten bahsediyorum. bir kadın güzel olmayabilir ama empati yeteneği yoksa hiç şansı yok.
devamını gör...
vicdansiz insanin zeki olanindan korkuyorum ben, guzellikte bir yere kadar...secenekler disinda iyi kapli kadin diyorum. boyle kadinlar guzel olmasa da etrafini guzellestirirler.
devamını gör...
az ondan az bundan.
devamını gör...
her kadın güzeldir, çirkinlik dediğimiz şey bana göre bakımsızlıktan kaynaklanan bir şeydir. bunu modern güzellik, estetik algısı için söylemiyorum. zeki olan her kadın da kendine bakar ve bakımlıdır, bu yüzden zeki kadın, bakımlı olduğu için güzeldir.
devamını gör...
bir seçim yapmak zorunda kalmasak, ikisi de aynı kadında olsa olmamı?
devamını gör...
zeka güzellik bunlardan daha önemlisi. karakteri düzgün olsun. aptal olmasındır. en önemlisi çift olarak ne kadar uyumlu olduğunuz
devamını gör...
güzel kadının zeki kadını tokatlayacağı versus. yani şimdi arkadaşlar gerçekçi olalım, sapyoseksüel ya da demiseksüel değilseniz romantizme gerek yok. he zeki sevmek için bunlardan biri olmaya da gerek yok tabii; lakin güzel olmayıp da gözlerinden uranyum fışkıran kadına kaç kişi bakar burada allasen.
devamını gör...
ikisi de benim için önemlidir. hem güzel hem zeki olmasını isterdim. ancak illa birini seçeceksem güzeli seçerim. seks seviyorum. üzgünüm. geceleri yatakta felsefe karın doyurmuyor.
devamını gör...
(bkz: sonra yazacaklar içkiliydi bilmem ne)
devamını gör...
ikisini de en uçta hayal etmeye gerek yok. zeki dediğimiz maria curie olmayacak ya da güzel dediğimiz barbara palvin. ayrıca bunlar olsa bile maria curie nin bir çekiciliği, barbara palvinin de bir zekası söz konusu.

tüm bunlar ışığında ortak duyguları paylaşacağım bir kadın derim. geri kalan halledilir aşırı çirkin ya da aşırı aptal olmadığı sürece. gerçi belirgin bir çirkinlik tarafımca tercih sebebidir. (frida gibi çirkinlik değil kastım, zaten o da çirkin değil bakımsız)
devamını gör...
gönül ister ki güzel kadın zeki kadına sırf elinde olmayan doğuştan gelen (zeka da doğuştan gelir ama sonradan da geliştirilebilir) dış görünüşü yüzünden tercih edilmesin ama insanın birinci önceliği hayatta kalmak, ikinci önceliği ise estetik kaygıdır. örnek verecek olursam; ilk insan önce hayatta kalmak için mağara yapmıştır ardından da estetik için duvarını boyamıştır.

şahsi fikrime gelecek olursam ben ne zeki ne güzel kız arıyorum, aradığım sadece kara kaş kara göz, güzel bir burun dünya güzeli olmasına gerek yok ve de hayata geniş çerçeveden bakabilen, sanata bilime önem veren, kendisiyle tek konuşma konumuz şu şunu yapmış bu bunu yapmış olmayan bir kadın, sevgili, eş arıyorum.
devamını gör...
şu dönem ikisi de değil gibi sanki ..

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
2'si olabilir mi ? ha birde ketçabı az olsun
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"güzel kadın vs zeki kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim