efsane ötesi metal grubu.
devamını gör...
this i love şarkısı ile insanı alkolik yapması mümkündür. axl rose sesi ile insanı oradan oraya sürükler .

(bkz: appetite for destruction)
(bkz: the spaghetti incident)
(bkz: use your illusion i / ii)
(bkz: g n' r lies)
devamını gör...
don't cry şarkısının klibinde slash'in kayanın başında jaksız gitar çaldığı grup.
(bkz: don't cry)(bkz: slash)
devamını gör...
ırkçı jockların favori grubudur, 2020 yılında bu grubu övmeyelim artık.
devamını gör...
1985 yılında kurulan grup, hala faal olarak kariyerine devam etmektedir. grubun ilk albümü olan (bkz: appetite for destruction) kemik üyeleri vokalde axl rose, ritim gitarda izzy stradlin, lead gitarda slash, bas gitarda duff mckagan ve davulda steven adler'dan oluşmaktaydı. gruptan ilk ayrılan üye steven adler olmuş, bu da axl'ın hıyarlığından dolayıdır. grubun efsane şarkılarından olan rocket queen'deki malum abla aslında steven adler'ın görüştüğü biridir ve axl buna rağmen kadınla sevişmekte bir beis görmemiştir. steven adler'dan sonra ise matt sorum gelmiş, diğer ayrılan ise grubun bence bel kemiği olan izzy stradlin olmuştur. birçok beste izzy'den çıktığı gibi, yeri geldiğinde vokal görevini de üstlenmiştir (bkz: double talkin' jive). izzy'den sonra ise grubun cover albümü olan (bkz: the spaghetti incident) sonra duff ve slash de ayrıldığını açıklamıştır. bu ayrılıkların axl'ın bitmek bilmeyen kaprisleri ve egosu olduğunu söylemek mümkündür çünkü grubun markasını kendi üzerine almaya çalışması herkes tarafından bilinmektedir. ana üyelerden sonra gnr (ya da axl) 2008 yılında chinese democracy albümünü çıkarmıştır. 2016 yılında axl, duff ve slash tekrar bir araya gelmişler ve beraber çalmışlardır fakat herkesin merakla beklediği yeni bir albüm çıkarmamışlar eskinin ekmeğini yemişler, itlik yapmışlar bizi üzmüşlerdir. buna rağmen "hard rock" dendiğinde akla gelen ilk gruplardandır ve bütün hıyarlıklarına rağmen axl rose gibi bir frontman'e sahiptir.
devamını gör...
overrated bulduğum hard rock grubudur.
lakin welcome to the jungle,sweet child o' mine gibi sağlam şarkıları da vardır.
ayrıca grubun gitaristi slash,büyük hitleri sweet child o'mine hakkında şöyle demiştir:
buradan
devamını gör...
1985 yılında kurulan ve axl rose 'un kaprsileri yüzünden zamansız dağılan amerikan hard rock grubu.
devamını gör...
vokal axl rose'nin davulcunun manitiyle 1 şişe viski karşılığı cinsel eylem eyleyip olayın vuku bulduğu esnada olay mahali olan stüdyoda ki kayıt cihazlarının bilinçli faal olmasından mütevellit çıkan sesleri "rocket queen" şarkısına koymasıyla dağılma sürecine giren gruptur. piç ya bu dhdhd.
#48945
devamını gör...
yukarıda neden yerildiğini anlamadığım, civil war, coma, estranged gibi ölümsüz yapıtları olan, *güzel sesli, aynı zamanda piyano çalan bir vokalist, asla unutulmayacak bir lead gitarist, sahnede coşan bir baterist, ve emeği azımsanmayacak kadar büyük bir bass gitarist bulunduran, sahne şovları manyak güzel amerikalı bir hard rock grubu.
(bkz: axl rose)
(bkz: slash)
(bkz: steven adler)
(bkz: duff mckagan)
devamını gör...
grubun ilk albümü ‘appetite for destruction’ 1987’de satışa sunuldu. grubun “nightrain”, “sweet child o’mine”, “welcome to the jungle” ve “paradise city” gibi birçok başyapıtını içeren albüm tarihin en çok satan çıkış albümü rekorunu da elinde tutar.

daha fazlası için; guns n' roses
devamını gör...
axl rose hayranı olarak yazıyorum manyak bir grup
devamını gör...
chinese democracy gibi bir albümü hangi mantıkla yaptıklarını anlayamadığım rock grubu. aslında anlayabiliyorum. duygusal sebeplerden yapmışlardır da ne gerek var yani.

bu konu hariç sever sayarım ve çok da dinlerim. en sevdiğim duygusal rock parçası kendilerine ait. hareketli şarkılarına da bayılıyorum. gaz veren şarkıları var.

(bkz: november rain) ayrı bir seviye tabi.
devamını gör...
2012 yılında tuborg gold fest kapsamında canlı dinlediğim rock müzik efsanesi. chinese democracy albümü ile hayal kırıklığı yaratsa da teselli ikramiyesi olarak this i love gayet başarılıdır. işin ilginç yanı müzik kültürüne bu kadar etkisi bulunan bu grubun sadece 6 stüdyo albümü vardır.

guns dendiğin akla tabii ki axl rose gelir ancak slash de bir o kadar önemlidir. slash gruptan ayrıldıktan sonra sayısız kişi gruba katılıp ayrılmıştır. solo kariyerini beğenerek takip ettiğim buckethead'de onlardan biridir.
devamını gör...
isminin türkçe karşılığı "güller ve pusatlar" olan, grup tişörtü giymeye heveslenmiş her 10 bünyeden 11'inin tercih etmesi sonucu 2010'lu yıllarda aşağıdaki logoya sahip tişörtün adeta bir bitki örtüsü haline gelmesine vesile olan efsane rock grubu.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sweet child o'mine şarkısı şans eseri, prova yaparlarken ortaya çıkmıştır.
devamını gör...
2016'da orijinal kadrosunu büyük oranda toparlayan grup. izzy, steve ya da matt olmasa da bence fena değil.
devamını gör...
beni rock müziğe başlatan grup. bu yüzden gönlümde yerleri ayrıdır.
devamını gör...
soloları öyle göründüğü gibi kolay olmayan, nice koç yiğitleri yere seren grup.
devamını gör...


hangisi en iyisi hâlâ seçmekte zorlanıyorum ama yine de welcome to the jungle açık ara önde.
devamını gör...
bir sıralar metallica ile yarışmış ve bir sıralar metallica’yı geçmiş hard rock grubu. çok severim kendilerini ama çalmam sadece dinlerim. en sevdiğim parçaları welcome to the jungle ve this i love’dır. solosu en güzel parçaları(bence) sweet child o mine’dır. tam solonun geçiş yerinde sağ eliyle manyetik seçiciyi en aşağıya itmesi slash abimizin en havalı hareketlerindendir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"guns n' roses" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim