200 bin nüfusa dahi sahip olamayan belediyenin artığı pardon attığı rezil tweet.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

tepkiler çoğalınca kaldırmışlar. kim yönetiyor hesabı stajyer mi? bu ne rezilliktir bu ne terbiyesizliktir yahu? biz dün yaşanan felaketten 2 tane can kaybettik can! belki daha da vardır henüz her yer tahliye olmuş değil. can kaybımız var. mal kaybımız var. sadece bir ilçe toplanıp size tükürsek boğulursunuz tabii ki alt yapınız yeterli olur.

kardeşim yağmur ile nüfusun ne ilgisi var diyenler için ön edit: alt yapı sadece yağmur suyu için değil gider suları için de vardır. ve yağan ufak bir yağmur değildi. normal şartlarda yapı kesinlikle yeterli. uzmanların da açıkladığı üzere. şubat ayı boyunca yağması beklenen yağmur 8 saat içinde yağdı.

tekrar ediyorum çok rezilsiniz...
devamını gör...
sırf başka bir partiden belediye yönettiği için atılan tweet’tir. söz konusu yer de türkiye’nin üçüncü en büyük metropolü. başka bir ülkenin şehri filan da değil yani. kaldı ki başka bir ülkenin şehri olsa ne olacak? insanlar afet yaşıyor, malları zarar görüyor hatta hayatlarını kaybediyorlar ama birileri bunu espri malzemesi olarak kullanabiliyor. peki kullanan kim? türkiye’nin beşinci en az nüfuslu şehrinin belediyesi. benim mahallemin nüfus gümüşhane‘nin nüfusunun iki katı.
devamını gör...
eyyy gümüşhane neyinde boğulacağını biliyorsun.
devamını gör...
adlarını bu vesileyle duyurmuş olmayı marifet saymışlar. reklamın iyisi kötüsü olur. vicdansızlığın resmidir bu. belediyesi gümüşhane'ye gitmemek için esaslı bir sebepmiş. değişirse yeniden değerlendiririm.
devamını gör...
bunu alay konusu etmek yerine bu insanlara yardım etseniz olmuyor mu? bu zor günlerde siyasetiniz yerin dibine batsın...
devamını gör...
insanların zor durumundan kendilerine pay çıkarmaları, böyle bir durumu bile fırsat bilmeleri, resmen ahlaksızlık...

gülmenin, mizahın, yeri değil, zamanı değil, tutar yanı yok bunların,

bu ne merhametsizlik ya, inanılır gibi değil...
devamını gör...
eleştiri yapmış. güya.
devamını gör...
insan yaşamadan bilmezmiş diye bir söz vardır. o sebeple bunu çok fazla kaale almıyorum.
her yerde kötü insan, iyi insan vardır. herkes iyi insanlarla karşılaşsın umuyorum.
(şimdi yazacaklarım bir genelleme değil, sadece gördüklerimle ve kendi hayatımın getirdiği tecrübelerimle ilgili)
t: tam bir çomarlar iline yakışır paylaşım.
kocaeli'de yaşıyorum ve 7 sülalem yerlisidir ve neredeyse tamamı da kocaeli il sınırlarında yaşar.
buranın dışında sadece istanbul, bursa ve yalova'da tek tük akrabalar var.
geniş ailemin yaşadığı ilçede kendime ait dairem var, fakat iş gereği kendi ailemle başka bir ilçede yaşıyorum 13 yıldır.
5 sene bir evde oturdum sonra çocukların okul vs.vs. durumları adına ikinci bir eve taşındım.
ilk ev sahibim kocaeli yerlisi ve gayet düzgün bir insandı, konuştuk, evi taşıdım. o da 3 mahalle ileriye diyeyim.
8,5 sene kiracı olarak oturduğum ikinci evimde ev sahibim gümüşhane'li idi ve bilenler bilir
izmit'te 25-30 ilden farklı farklı çomar vardır göç etmiş.
geçtiğimiz eylül ayında ondan evvelki 1,5 yıldır yaptığımız bazı konuşmalarımızın ve en başından beri verilen sözlerin yerine getirilmediğini görünce, artık son kez olması adına ev sahibini arayıp durumu ilettim.
(kendi babamdan 3 yaş büyük birisi ve bir gün 1 saniye bile en ufak bir saygısızlık etmedim, çünkü biz öyle gördük babamızdan)
sıkıntı olan konunun çözümü için yapılması gereken şey teras balkonunda epey bir tadilat ve düzeltme işi.
(çünkü terastan mutfağa ve salona sürekli su yürüyordu)
ev sahibim oğlu ve bir ustayla gelip benim oturduğum ve her ay takır takır kirasını (1.350 tl) verdiğim evde neredeyse her dediğime itiraz edip beni sözleriyle dövmeye kalktı, konuştuklarımızı inkar ettiler, özellikle de oğlu, yaşını bilmiyorum ama muhtemelen aramızda en fazla+- 2/3 yaş vardır yoktur.
ben de o gün bütün konuşmaları ve terbiyesizlikleri bitince, bu kadar mı, olay bu mu? diye sorum.
haa aynen evet, tutmasaydın evi dedi bir de bana finalde. tabi benim şalter attı bu son cümleye!!
o saniye gelen ustanın bütün takım taklavatını terastan aşağı salladım.
evimden hemen çıkıyorsunuz ve avukatla tebligatınızı bekliyorum yasal süre ne ise tamamını kullanıp çıkacağım dedim ve kapıyı gösterip üçünü çıkardım dışarı.
sonrası geri vites, aramalar, mesajlar vs.vs.vs., ben çıkıyorum bilginiz olsun dedim whatsapp'tan ikisine ayrı ayrı, konuyu kendi adıma bitirdim.
her neyse uzatmıyorum, eş dost tanıdık bir araştırma yaptım ve 19. günde gayet güzel bir ev buldum. 20. günde de taşıdım evi.
son kerteriz; bu tiplerin tamamı olmasa da kocaeli il sınırlarında bulunan, yaşayan büyük çoğunluğu paraya tapan ve maddi menfati haricinde her konuda takiyye yapan tiplerdir. sadece allah bir dediklerine inanırım, onlarca farklı örneğini gördüm, biliyorum.
bakın tekrar ediyorum, gümüşhane ve başka illerden de şahane iyi insanlar çıkar ama 50 yıllık bir izmit yaşayanı ve yerlisi olarak tecrübelerim bu tip çomarlarla işiniz olmasın diyor.
devamını gör...
görsen farklı bir ülkeden tweet gelmiş gibidir. nedir bu otekilestirmeniz.
devamını gör...
bence belediyelerin tatlı çatışması. şiddet içermiyor. espirili bir dille eleştirilmiş. yanında tabi yardımda bulunsa da güzel olur. ama bu bir eleştiridir. komiktir, değildir tartışılır. ama bence uygundur gayet.
devamını gör...
bu gümüşhane, izmir, konya, ankara meselesi değil, bu ülkenin en üst perdeden yürütülen yanlış yönetim anlayışının, yönetim şeklinin, yönetim mantığının bir yansımasıdır.
böyle olunca da kraldan çok kralcıların sahne alması, ortalıkta rol kapma yarışı kaçınılmaz olur.
devamını gör...
espirili, komik, tatlı çatışma veyahut tartışılacak bir yanı olmayan tweet'tir.
insanlar ölüyor, ekonomik olarak zor durumdayken devlet tarafından hiçbir yardım yapılmıyor, aç kalıp yaşam savaşı veriyorlar ve birileri kalkıp espirili, komik, belediyeler arası tatlı çatışma diyor.

çok mu hoşuna giderdi işe gitmek zorunda olup o kamyonetin arkasına binmek?
devamını gör...
tanım: geri zekalılık örneğidir, net. başka yoruma gerek yok bence.
devamını gör...
rezil zihniyetlerine şahit oldukça kusasım geliyor artık. yok olup gitmeniz dileğiyle.
devamını gör...
gümüşhane isimli yer trabzon'un ilçesi gibi takılan bir il. son derece dik, dağlık, araya dereye sıkışmış olası bir sel felaketinde haritadan boğularak silinme ihtimali en yüksek yerleşke bile olabilir. mevcut fiziki şartların risk durumu değerlendirildiğinde altyapının kralı olsa kurtaramaz. az çok varsa altyapısı, onun da geçmiş seçimlerdeki oy yüzdesinden kaynaklı olduğunu herkes tahmin edebilir. bu durumda belediyesi neyle övünmeye çalışmış kestiremedim.
devamını gör...
kalitelerini ortaya koyan bir tweet atmışlar. şaşırtmayan tweettir.
devamını gör...
altyapısı iyi olan şehirler, doğal afet yaşayan muhalif şehirlerle dalga geçebilir diyen varsa aranızda, bu tweet normaldir.
aksi halde akla gelip buraya yazılamayacak çok şey var.
devamını gör...
çen büyüdün de laf mı sokuyorsun diye cevap verilmesi gereken ilçeden bozma şehirdir. hatta ilçelerinin bile gerisinde kalmış şehirdir. (bkz: kelkit)
devamını gör...
(bkz: siyasal islam)
devamını gör...
nasıl ahlaksız bir zihniyet bu durumla dalga geçebilir ki? inanılır gibi değil!!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gümüşhane belediyesi'nin izmir sel baskını ile ilgili attığı tweet" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim