grup yorum tarafından atılan tivit.
--- spoiler ---
sanat taraftır... tarafsız sanat yoktur. ya halkın sanatını savunur yaparsın ya da saray soytarısı olursun.
orta yol yoktur...
--- spoiler ---
buradan
grup yorumu sıyrılıp gelen'den beri dinlerim. erkan oğur'u da bir o kadar olmuştur.
sapla samanı karıştırmamak lazım. erkan oğur'u ille de eleştireceksen politik duruşu üzerinden eleştirebilirsin. ben de eleştiriyorum. çünkü politik olarak kendini bağlamış biri ve hatasını bu çerçevede kabul etti.
sanat üzerinden eleştireceksen kusura bakma da en son konuşacak olan sensin grup yorum. sanat dediğin olayın içine o kadar politika sokarsan askeri bandodan farkın kalmaz.
sanat taraftır doğru. ama bu lafı edeceğin adamla sanatın konusunda aşık atamıyorsan susacaksın. ben daha devrimciyim diyorsan sanat lafını ağzına almayacaksın. erkan oğur'un sanatı senden daha devrimcidir çünkü.
ben erkan oğur'u bu konuda inandığı devrimci tavrı göstermediği için eleştiriyorum ve yakıştıramadım. sanatına olan saygımdan uzatmamayı tercih ediyorum.
grup yorum'a gelince. artık bir misyonlar ve sanat anlamında onun ekmeğini yiyorlar. sanatları konusunda yeni ve devrimci bir şeyleri yok artık. söylemleri ise aynı yerde. çok üzücü.
son söz. eleştiri doğru yerden, doğru araçla ve doğru söylemle yapılırsa bir anlamı var. yoksa azala azala biteriz.
devamını gör...
solcu solcunun kurdudur tezini doğrulayan tivit.
bölüne bölüne bitme noktasına geldiler hala en baba devrimci biziz, buralar bizden sorulur tavrı. azgelişmişin devrimcisi de böyle işte. koyunun olmadığı yerde çelebi zannediyorlar kendini.
grup yorum eski yorum değil. eksile eksile bugünlere kadar gelebildilerse eğer eski tüfeklerin sahne performanslarına olan destekleridir. bunlardan biri de erkan oğur'dur. bir yanlışı, hatası varsa - ki kendisi bunu ifade etmiştir- bu söylem devrimci söylemi ve duruşu değildir.
erkan abim, sen derviş adamsın niye düşersin böyle durumlara. kredin bir kerelik değil ama ikilersen seni kimse kurtaramaz.
devamını gör...
erkan oğur u yedirmmeeyyiizzzzz.. savcı selim kiraz ın katillerine türkü yazanlar mı ayar veriyor?? gerçekten komik!!! grup yorum efkan şeşen sonrası benim için bitmiştir.
devamını gör...
türkiye'de sanatın bu kadar az gelişmesinin en büyük sebeplerinden biri bu politize olma/edilme çabasıdır işte. sanat elbette toplumsal konularda duyarlılığı varsa sesini çıkarıp bizleri cesaretlendirmelidir ancak böyle bir zorunluluğu yoktur ki. erkan oğur hususunda hayal kırıklığına uğradığımız doğrudur ancak aşırı politize olmaktan başka hiçbir özelliği olmayan grup yorum gibi bir oluşum tarafından dile dolanmayı da asla hak etmiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"grup yorum'un haddini aşan erkan oğur yorumu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim