ülkemizde faaliyet gösteren bir diğer kahveci zinciridir. kahveleri nispeten biraz daha acıdır. sert kahve sevenler için iyidir.

edit: dünyanıneniyibesbininciyazari yazar arkadaşımızın söylediği durum varsa, bahşiş bırakmayın. ben zaten bahşişler sayesinde garson, komi maaşlarının düşük tutulduğunu öğrendiğimden bu yana bahşiş bırakmaz oldum. çünkü işletme sahibi hizmeti de ekstra para ile satıyor.
devamını gör...
bahşiş kutusuna para atilmamasi gereken. çalışanlara dağıtmak yerine el koyuyor. bakın bu hırsızlıktır. çakal bir türk kurnazina ait. adına kanma.
devamını gör...
ankara next level şubesinde kitap okuyup americano içmeyi sevdiğim kahve dükkanıdır.

çalışanları çok kibardır ve lavaboya gittiğimde kaskıma, telefonuma göz kulak olurlar. ne zamandır gitmiyorum, motorun bakımlarını yaptırıp gitme vakti geliyor derken kar yağmaya başladı.
devamını gör...
zamanında sattığı çekirdek kahvelerle efsane olan firma idi. sonra hiçbir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler oldu ve o güzelim çekirdekler, o şahane öğütücülerden geçip gitti. örneğin bir blueberry morning vardı ki bir kahve kokusu bir sabaha bu kadar anlam katabilir, bir günü bu kadar güzelleştirebilirdi. burayı okuyan bir yetkilisi olsa da bir güzellik yapsa ne güzel olur aslında. *
devamını gör...
kenya aa kahvesi pek lezzetlidir. içtiğim en iyi kahvelerden biri. tabi çekirdek olarak almıştım.
devamını gör...
ünlü bir kahve zinciri.
devamını gör...
5 kahveye 1 kahve hediyesi güzel olan ancak bardak boyutları starbuck’a göre daha küçük kalan kahve zinciridir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gloria jean's coffees" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim