artık itiraf etmenin vakti gelen olay. bu pelinsu'ya öğütler tadındaki şarkıyı dinliyorum beyler, beni affedin. bu, kahvede kufur kiyamet 52 atan kardesiniz bu sarkiyi dinliyor.
devamını gör...
rezilliktir. erkekler kanunun 4'üncü fıkrasının 2'ci maddesine uymamaktadır. bu maddede bu durum gözler önüne serilmiştir,

bir erkek, dua lipa dinlerse, kısık sesle dinlediğinde 2 ay, yüksek sesle dinlediğinde ise 4 ay "ben delikanlıyım" dememe cezasına çarptırılacak ve bu kişiye "erkek" diyen herkes 5 aydan 2 yıla kadar değişen bir süre boyunca "ben erkeğim" diyememe cezasına çarptırılacaktır. ve bu kişiye de "erkek" diyen herkes 2 yıldan 5 yıla kadar değişen bir süre boyunca "ben erkeğim" diyememe cezasına çarptırılacaktır. ve bu kişiye de "erkek" diyen amaaan bıktım kısır döngü var. neyse madde bitmiştir.
devamını gör...
kardeşim sadece dua lipa değil, demet akalın' da dinliyorum ben.
devamını gör...
bir delikanlı sadece dua lipanın ibrahim tatlısesle düetini dinleyebilir..
devamını gör...
kendisiyle barışık değildir. ben alenen dinliyorum ve epey seviyorum.
devamını gör...
aman utanacak ne var allasen, böyle milletten utanılır mı hiç.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gizli gizli dua lipa new rules dinleyen bir erkek olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim