getir uygulamasının yemek sipariş özelliği.

kendileri kişisel verilerimi esir etmiş bulunmaktadırlar. 120 dk boyunca sipariş getirmeyen bir mekan için 55. dakikadan başlayarak eşit aralıklar ile 4 kere "sipariş iptali" istediğimi belirttim. kendilerine 4. sipariş iptal isteğimde "siparişi iptal etmiyorsanız uygulama hesabımı siliniz" dedim. ardından adres bilgilerim, yemek tercihlerim, banka hesap bilgilerim gibi kimlik numaramdan daha önemli bilgilerimi datalarından silmelerini talep ettim. fakat kendileri ne hesabı siliyor ne de bilgilerimi teslim ediyor.

kişisel verileri rehin alan bir uygulamadır. eğer üye olmadıysanız ve olmayı düşünüyorsanız kesinlikle indirmeyiniz. bu tarz uygulamalar size %30 %50 indirim yapıyor üstüne de bu indirimi restauranttan elde etmiyorsa bilin ki sizin kişisel verilerinizi işliyor ve kiralıyordur.

bu yüzden kişisel verilerinizi rehin alan getir uygulamasını indirmemenizi öneririm.
devamını gör...
üçtür restoranlarından sipariş veriyorum, "uzun süredir onaylanmadığı için iptal edildiği" söyleniyor. belli ki 100 liralık sipariş vermediğim için, söz konusu restoranlar siparişimi kasten onaylamıyorlar. getir firması da buna karşı bir önlem almamış. ayrıca indirimleri de oldukça azaltmışlar. bu haliyle yemeksepeti'nden daha kötü. en azından benim oturduğum bölge için.

kendisini 1 puanla uğurluyoruz.
devamını gör...
son 2 gündür kendisinden yararlandığımız uygulamadır. neden yararlandık dedim;(bkz: bug) var abicim. dün 40 lira altı siparişler için %25 indirim vardı. 5 kişi için herkese teker teker 30 liralık yemek söyledik. adam başı 7,5 lira kar.
bugün de online ödeme yaparsan; %35 indirim vardı. herkes kendi kartıyla aldı. 30 tl yerine 19,5 verdik. 10,5 lira kar.
yarın ne olacak bakalım merakla bekliyoruz *
devamını gör...
yemek sepetine göre çok daha hızlı bulduğum uygulama. *
devamını gör...
ilk siparişe alt limitsiz 20tl verdiği için an itibariyle 19. hesabımı açtığım platform.*
devamını gör...
yemeksepeti'ni aktif kullanan birisi olarak henüz merak edipte girip bakmışlığımın olmadığı alışveriş uygulaması. ayrıca şu korsan olayından sonra kullanıcı sayısının artacağını düşündüğüm uygulamadır.
devamını gör...
restoranların, minimum paket tutarını 30 tl civarına çekmeleri nedeniyle, ne kendisinin ne de yaptığı çakma %50 indirimlerin bir anlamı kalmamıştır.

yemeksepeti'ne geri döndük.
devamını gör...
az önce beni mağdur eden uygulama, indirimlerle bakarken yanlışlıkla yemwk sipariş verdim indirimler ödeme kısmında belli olduğu için hemen canlı destek ile iletişime geçtim 15 dakika beklettiler sonra siparişiniz yola çıktı iptal ederseniz para iadesi alamazsınız dediler. doğru düzgün bir sipariş iptal butonu yok sipariş yola çıktı dediler ama bunu demelerinin üzerinden yarım saat geçti elime ulaşan bir şey de yok, ki restoran yakın normalde 10 dakika da getiriyor kısacası bu gün de dolandırıldık sayılır.
edit : 1 saat olmasına rağmen gelen giden olmayınca tekrar canlı destek ile iletişime geçtim siparişin sistemde iptal şeklinde gözüktüğünü söyledi ama bende hala hazırlanıyor şeklinde gözüküyordu daha önceki bayana siparişi iptal etmek istemediğimi yemeğin gelmesini istediğimi belirttiğimi söyledim. ozaman restoran ile iletişime geçelim tekrar gönderilsin dedi bir saattir aç bekliyorum para iadesi almak istiyorum diyince iptal ettiler bakalım 3 gün içinde hesaba para yatar diye bekliyorum. yani iptal bunu koymak yada siparişin iptal olduğunu belirtmek bu kadar zor olmamalı. ilk ve son oldu getir yemek benim için hesabımı silip uygulamayı kaldıracağım. yemek sepeti candır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"getir yemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim